Integraal camper huren in Ruurlo

3 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 575,- tot € 630,- per week en hangt af van het seizoen, de huurperiode en de leeftijd van de camper. (huuradvies)

Top 3 verhuurbedrijven

10 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
82,-
86,-
90,-
Per weekend
164,-
172,-
180,-
Per week
575,-
602,-
630,-

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Borg
€1000
€1000
€1000
Kosten per extra kilometer
€0,20
€0,20
€0,20
Aantal vrije kilometers per dag
215
215
215
Eigen risico
€1000
€1000
€1000
Minimale leeftijd
27
27
27
Een integraal camper huren in Ruurlo

Wil je een integraal camper huren in de buurt van Ruurlo en wil je een mooie reis maken met je familie en vrienden? Dan kun je bij een aantal camperverhuurders in of nabij Ruurlo een integraal camper huren. Op deze pagina zie je in één oogopslag alle 3 integraal camper verhuur in Ruurlo. Zo vind je eenvoudig de camper en de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoefte.

Alles over integraal camper verhuur

Een integraal camper gaat slim om met ruimte en is relatief voordelig qua brandstofkosten. Dit komt voornamelijk door de aerodynamische vorm. Door de aerodynamische vorm hoeft de motor minder hard te werken. Een ander voordeel van de integraal camper is dat de cabine van de camper volledig geïntegreerd is. De camper en het cabine gedeelte sluiten naadloos op elkaar aan. De stoelen van de bestuurder en bijrijder kun je omdraaien zodat je een zithoek creëert. Er zijn meerdere soorten en maten integraal campers te huur. Er zijn bijvoorbeeld kleine integraal campers te huur met 2 slaapplekken, maar ook grote familie campers met 6 slaapplekken. Let wel goed op! Het aantal zitplaatsen komt namelijk niet altijd overeen met het aantal slaapplaatsen. Integraal campers zijn tussen de 5 en 8 meter lang en maximaal 3,1 meter hoog. Wanneer je een integraal camper gaat huren moet je niet alleen letten op de prijzen. Zo moet je naast de huurprijs en het soort camper ook kijken naar de minimale leeftijd en de minimale huurperiode van de verhuurbedrijven. Daarnaast moet je bij het huren van een integraal camper ook een aantal jaren rijervaring hebben. Overige aandachtspunten zijn eventuele bijkomende kosten. Zo rekenen verhuurbedrijven soms schoonmaakkosten of leveringskosten. Overige punten waar je op kunt letten zijn je verzekeringen en je eigen risico. Informeer naar het aantal vrije kilometers die je kunt rijden en bekijk ook de kilometerprijs die je betaalt voor iedere extra gereden kilometer. Bekijk nu alle verhuurbedrijven in de buurt van Ruurlo met een integraal camper te huur bovenaan deze pagina, en vind de beste deal!