Vespa leasen

4 aanbieders gevonden. De maandprijs varieert van € 56,- tot € 75,- incl. BTW en hangt af van het model en de leasemaatschappij.

Top 4 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Rijd rond op een nieuwe Vespa, lease een Vespa!

Wil je in bezit zijn van een Vespa om lekker te kunnen touren of voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer? Dan is een Vespa een flinke investering, die je je niet altijd kunt veroorloven. Een Vespa leasen biedt uitkomst. Door een Vespa te leasen rijd je een gloednieuwe scooter zonder daar in één keer een grote investering voor te moeten doen. Je bezit de Vespa vanaf de eerste dag en betaalt het aankoopbedrag van de Vespa in termijnen. Zo verspreid je de aankoopkosten over een lange periode. Zo kun je dus een Vespa kopen op afbetaling. Weet je nog niet zeker of een Vespa wat voor jou is? Of twijfel je sterk tussen een normale scooter en een Vespa? Huur dan eerst een scooter, zo kun je goed aanvoelen wat voor jou de ideale scooter is voordat je een leasecontract vastlegt. Bekijk via Huren.nl welke verhuurbedrijven bij jouw in de omgeving een scooter of retro scooter verhuren.

Leasen of kopen op afbetaling?

Een Vespa leasen is vrijwel altijd op basis van financial lease, dat betekent dat je een lening afsluit. Deze vorm van leasen wordt ook wel kopen op afbetaling genoemd. Je bent hierbij dus direct eigenaar van de scooter. In veel gevallen kun je zelf kiezen in hoeveel termijnen je de scooter betaald. De maximale periode waarin je de scooter kunt afbetalen varieert per leasebedrijf en varieert tussen de 60 en 72 maanden. Minder termijnen zorgt voor een hoger maandbedrag, met als voordeel dat je sneller van de kosten af bent en uiteindelijk minder betaalt. Betaal je liever elke maand een klein bedrag? Dan zit je langer aan het contract vast en betaal je uiteindelijk meer. Je betaalt namelijk alleen een rente over het openstaande bedrag. Veel verhuurders bieden ook de mogelijkheid om tussentijds versneld de scooter af te lossen.

Dit is waar je op moet letten als een Vespa gaat leasen

Voordat je een Vespa gaat leasen is het handig om naar een aantal zaken te kijken. Zo hebben de leasebedrijven vaak de volgende eisen:

  • Minimale en maximale leeftijd van de leaser
  • Minimaal benodigd inkomen
  • Geen negatieve BKR registratie
  • Woonachtig in Nederland

Neem ook de leasevoorwaarden door. In de leasevoorwaarden kun je zaken verwachten zoals:

  • Welke rente je betaalt over het openstaande bedrag
  • In hoeveel termijnen je kunt betalen Mogelijkheid tot tussentijds aflossen
  • Wat er bij de prijs is inbegrepen. Denk hierbij aan de verzekering en accessoires zoals een helm

Wil je een Vespa op afbetaling kopen? Kijk dan naar je BKR status. Vrijwel alle scooter lease-aanbieders doen een BKR check wanneer je een lease aanvraag hebt gedaan. Via het BKR controleren de aanbieders of je financieel in staat bent om het maandelijkse leasebedrag te kunnen betalen. Een Vespa leasen zonder een BKR check is vrijwel altijd onmogelijk. Mocht dit wel mogelijk zijn, dan is de kans groot dat de berekende rente vele malen hoger is. Dit doet het bedrijf om het risico af te dekken.

Vergelijk alle Vespa lease-aanbieders via Huren.nl

Het zoeken naar bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de Vespa heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk meerdere lease-aanbieders waarbij je een Vespa kunt leasen. Huren.nl maakt het graag wat simpeler voor je. Op deze pagina vind je alle Vespa lease bij jou in de buurt. Vergelijk de lease-aanbieders op de prijs, beoordelingen en de voorwaarden. Een scooter leasen doe je makkelijk en snel via Huren.nl!