Draaimolen huren

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 225,- tot € 1204,- en zijn afhankelijk van de capaciteit, uitvoering en geleverde service.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aandrijving accu of elektrisch
Diameter variërend van 3,0 tot 6,5 m
Aantal personen variërend van 6 tot 32 zitplaatsen
Vermogen variërend van 750 tot 3.500 W
Gewicht variërend van 300 tot 5.900 kg

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


8,0

Een leuke draaimolen, was een succes op onze kinderkermis, tijdens onze feestweek. Helemaal top dat het door jullie werd begeleid, op en afgebouwd werd. Top!!

Gehuurd:

Draaimolen

op 29-04-2024

02-05-2024
Een eyecatcher en attractie voor kinderen: huur een carrousel

Als je op zoek bent naar een eyecatcher voor een evenement waar veel gezinnen met (kleine) kinderen op af komen, dan is het huren van een draaimolen de ideale uitkomst. Er zijn kleine draaimolens te huur voor maximaal zes kinderen, maar ook grotere, nostalgische carrousels met plaats voor meer dan 30 kinderen. Vrijwel alle carrousels werken elektrisch. Zorg dus voor toegang tot netstroom of huur een carrousel met een accu. Lees hieronder meer handige informatie over het huren van een carrousel.

Hoe huur ik een draaimolen via Huren.nl?

Je kunt op Huren.nl de verhuurbedrijven van carrousels en andere kermisattracties in één handig overzicht vinden. Wij hebben de verhuurbedrijven op één pagina verzameld zodat jij gemakkelijk de verhuurbedrijven met elkaar kunt vergelijken. Op deze manier zie je de verhuurders van draaimolens het dichtst bij jou in de buurt. Of je nou een carrousel wilt huren voor een opening, kinderfeest, huwelijk of andere mooie gelegenheid, op Huren.nl vind je het verhuurbedrijf wat bij jou past.

Waar je aan kunt denken bij het huren van een draaimolen:

De verschillende verhuurbedrijven waarbij je terecht kunt voor het huren van een draaimolen bieden elk weer andere mogelijkheden. Waar het ene verhuurbedrijf een groot aantal draaimolens heeft dat je kunt huren, heeft het andere verhuurbedrijf er maar eentje te huur. Je kunt het beste een afweging maken onder andere op locatie en natuurlijk de draaimolen zelf. Hoe is de kwaliteit? Is de draaimolen gekeurd? Is de draaimolen in de stijl waar jij naar op zoek bent; zoals een echt nostalgische carrousel? En, niet onbelangrijk, hoeveel kinderen passen er in de carrousel? Hoe groter de molen, hoe meer kinderen er kunnen genieten per rondje. Vaak geldt ook: hoe groter de molen, hoe duurder de huurprijs is.

Vergeet niet het vervoer bij het huren van een carrousel

Andere extra’s die de draaimolens kunnen hebben is muziek bij het ronddraaien, en/of mooie verlichting. Let er bovendien ook goed op of het huren inclusief begeleider is. Soms kan hier nog een meerprijs voor worden berekent. Veel (kleinere) draaimolens zijn op een onderstel van een aanhanger gebouwd, zodat je de carrousel aan een trekhaak van een trekauto kunt koppelen. Ga na of de draaimolen niet te zwaar is voor het trekkende voertuig. Een draaimolen mag vaak niet gewoon met rijbewijs B vervoert worden. Rijbewijs BE is namelijk meestal een vereiste. Je kunt ook overwegen om de levering en het ophalen (en het installeren en eventueel het begeleiden) door het verhuurbedrijf te laten uitvoeren. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.