Recente huuraanvragen

Boksbal automaat in Groningen

voor 18 uur bij Superpro vending

21-06-2024

Boksbal in Leiden

voor 5 uur bij CG Boxing

18-06-2024

Boksbal in Leiden

voor 3 dagen bij CG Boxing

04-06-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


8,0

Een leuke draaimolen, was een succes op onze kinderkermis, tijdens onze feestweek. Helemaal top dat het door jullie werd begeleid, op en afgebouwd werd. Top!!

Gehuurd:

Draaimolen

op 29-04-2024

02-05-2024
Kermisattractieverhuur

Ben je van plan om een of meerdere kermisattracties te huren? Dan hoef je niet verder te zoeken. Op huren.nl hebben we namelijk de verhuurbedrijven van kermisattracties voor je op een rijtje gezet. Dit houdt in dat jij nu alleen nog de verhuurders hoeft te vergelijken op de punten die jij belangrijk vindt, om vervolgens het verhuurbedrijf van kermisattracties te kiezen dat biedt waar jij naar op zoek bent. Of je nou een beurs of evenement aan het opzetten bent, waarop je een mooie kermisattractie wilt hebben, of dat je een kinderfeestje organiseert en het lijkt je leuk om dit met een kermisthema te doen, er zijn bij de verschillende verhuurders ook zeer veel verschillende kermisattracties te huur. Jong en oud, klein en groot, voor ieder wat wils. Op huren.nl kun je de verhuurbedrijven op locatie vergelijken. Je kunt je postcode, of de postcode van de plek waar je de kermisattractie uiteindelijk wilt hebben, invullen op deze website. Vervolgens zie je automatisch alle verhuurbedrijven van kermisattracties dicht in de buurt!

Waar je aan moet denken bij het huren van een kermisattractie

Voor welke gelegenheid je ook een kermisattractie wilt huren, het is altijd even belangrijk om van te voren stil te staan bij een aantal dingen. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid bij het huren van een kermisattractie zoals een draaimolen. Ben je zelf de hele huurperiode druk met andere dingen, ga dan via huren.nl op zoek naar een verhuurbedrijf van draaimolens, waarbij je een begeleider kunt huren. Op deze manier is er constant toezicht op de draaimolen. Denk eraan dat als je een kermisattractie huurt zoals een draaimolen, kop van jut, boksbal, rodeo of reuzenspiraal, je van te voren goed uitrekent voor hoelang je de spullen wilt huren. Ben je op zoek naar attracties voor een festival wat een week duurt, of heb je de kermisattracties maar voor een paar uurtjes nodig? Elk verhuurbedrijf biedt weer wat anders, en heeft aantrekkelijke deals als je de kermisattracties kort, of juist langer huurt. Bekijk op huren.nl de verschillende verhuurders en vind zo snel en gemakkelijk uit welk verhuurbedrijf aan jouw eisen en wensen voldoet.