Zweefmolen huren

2 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 536,- tot € 1083,- en hangt af van het formaat, capaciteit en de huurvorm.

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Gewicht variërend van 300 tot 1400 kg
Doorsnede variërend van 2.5 tot 8 m
Stroombehoefte 220 of 230 V
Leeftijd indicatie variërend van 2 tot 14 jaar
Zitplaatsen variërend van8 tot 16 zitplaatsen
Kriebel in je buik en handen los: huur zelf een zweefmolen

De wind door je haren, benen bungelend naar beden, je handen de kabels goed vasthoudend, of, als je durft, los en in de lucht, een kleine kriebel in je buik: wat is het heerlijk om te zweven in een zweefmolen. Een zweefmolen is echt een Oudhollandse kermisattractie. Je hebt een aantal permanente zweefmolens in attractieparken staan, maar hoe leuk zou het zijn als je op jouw feestje een eigen zweefmolen had staan? Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk om deze droom te verwezenlijken. Je kunt namelijk gewoon een zweefmolen huren bij verschillende verhuurbedrijven.


Veiligheid en het huren van een zweefmolen

De meeste verhuurders bieden kleinere zweefmolens aan speciaal voor kinderen, andere verhuurders hebben nieuwere zweefmolens met een moderne of authentieke look. Wat alle zweefmolens als het goed is allemaal gemeen hebben, is dat de zweefmolens gekeurd zijn en elk jaar verplicht opnieuw gekeurd worden. Uiteraard is veiligheid belangrijk als je een kinderzweefmolen wilt huren. Maar ook als je een grotere zweefmolen wilt huren voor volwassenen is het erg van belang dat de zweefmolen van aangetoonde, juiste kwaliteit is. Huur een zweefmolen met 8 tot 16 zitplaatsen, die geschikt is voor de doelgroep (kinderen, grotere kinderen, volwassenen). Nog meer kermisattracties huren? Kies dan bijvoorbeeld de kop-van-jut , een rodeostier, of space bikes!


Technische aspecten om aan te denken bij het huren van een zweefmolen

Er zijn een aantal technische aspecten waar je op moet letten als je een zweefmolen gaat huren. Tegenwoordig zijn vrijwel alle zweefmolens automatisch aangedreven, dus heb je een elektriciteitsaansluiting nodig: netstroom is vrijwel altijd voldoende. Ook is het van belang om de hoogte en breedte van de zweefmolen in acht te nemen. De breedte ligt ongeveer tussen de 2,5 en 8 meter. De meeste (grotere) zweefmolens worden in gedeeltes in een vrachtwagen afgeleverd.