Schiettent huren

2 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 120,- tot € 145,- en hangt af van de uitvoering en de begeleiding (inclusief of exclusief).

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 2,5 tot 14 m
Breedte variërend van 2 tot 8 m
Hoogte variërend van 2 tot 3 m
Varianten kogels of laser
Huur een schiettent voor een braderie of beurs

Ga mee terug in de tijd, naar de jaren ’50, waar jongverliefde stelletjes samen naar de kermis gingen, en waar hij een beer voor haar won bij de schiettent. Te romantisch? Dat kun je zelf bepalen met je eigen schiettent als je die gaat huren. Tegenwoordig zijn er ook modernere, kleine schiettenten te huur waarbij je met laserguns kunt schieten. Een schiettent huren is leuk voor op een beurs of evenement of op bijvoorbeeld een markt of braderie: laat je gasten schieten en zorg dat ze leuke prijsjes kunnen winnen. Sommige verhuurbedrijven verhuren de schiettent inclusief begeleiding. Kijk hier op Huren.nl en vind de verhuurbedrijven van schiettenten bij jou in de buurt.

De verschillende schiettenten die je kunt huren

Wil je een schiettent huren waarbij er met kleine kogeltjes geschoten wordt, of kies je toch voor een schiettent met lasers? Ook het decor van de schiettent verschilt per verhuurder. Houd ook rekening met de bijkomende kosten van begeleiding, borg en transport. Een schiettent is vaak te groot om bijvoorbeeld in een auto te vervoeren. Overleg met de verhuurder over transport. Soms worden er schiettenten verhuurd die op een aanhanger gemonteerd zijn: deze kun je dus eenvoudig aan een auto koppelen. Huur slim, huur een schiettent via Huren.nl!