Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Springkussen huren in Maastricht

Verhuur van springkussens in en rondom Maastricht

In het uiterste zuiden van Nederland vind je de mooie stad Maastricht. Deze stad is een van de oudste steden van Nederland en je vindt er dan ook een aantal monumenten, waaronder de oudste stadspoort van Nederland. Niet alleen voor een cultureel centrum en een rijke geschiedenis kun je terecht in Maastricht. Ook als je springkussens wilt huren ben je in en rondom Maastricht op de juiste plek. Via Huren.nl vind je in deze omgeving vaak wel een luchtkussen om te huren die aansluit aan jouw wensen. Dus niet alleen in Maastricht zelf, maar bijvoorbeeld ook in de buurt van Valkenburg, Sittard, Geleen of Landgraaf kun je op Huren.nl een geschikt verhuurbedrijf van luchtkussens vinden. Misschien heb je wel een kinderfeestje te organiseren in bijvoorbeeld Brusselsepoort of Heugem, of heb je een jubileum in Biesland of in de binnenstad van Maastricht, wat de reden ook is, op Huren.nl vind je snel en eenvoudig het juiste verhuurbedrijf van de juiste springattractie bij jou in de buurt.

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Wat voor soort springkussens kan ik huren?

  Als je een springkussen wilt huren is hiervoor ontzettend veel keuze. Niet alleen door het grote aantal verhuurbedrijven maar ook doordat er veel verschillende soorten springkussens zijn. Bij kinderfeestjes moet je rekening houden met het aantal kinderen dat er komen. Er is namelijk voor de verschillende formaten luchtkussens een maximaal aantal kinderen dat er tegelijk op mag. Ook niet elk springkussen is voor iedere leeftijd geschikt. Zo is een interactief of shooting springkussen niet geschikt voor zeer jonge kinderen. Let bij het kiezen van een springkussen altijd op de minimum- of maximumleeftijd die bij de attractie vermeld staat. Voordat je een kussen huurt is het ook handig om te bedenken waar je het springkussen wilt neerzetten. De grote springkussens zoals het multiplay springkussen en het bewegende springkussen nemen namelijk veel ruimte in beslag. Benieuwd welk type of formaat springkussen het beste bij jouw wensen past? Laat je adviseren door het verhuurbedrijf!

 • Moet je bij borg betalen bij springkussenverhuur?

  Enkele verhuurders vragen borg. De minimale borg verschilt per verhuurder. De borg is ook afhankelijk van het soort luchtkussen en de huurperiode. De borg varieert tussen de €25 en €100. Bij de meeste verhuurders die borg vragen betaal je de borg op het moment dat het springkussen wordt overgedragen.

 • Hoe lang van te voren moet ik een luchtkussen reserveren?

  We raden je aan om een springkussen zo ver mogelijk van tevoren te reserveren. Vooral tijdens de zomermaanden is springkussenverhuur zeer populair. Huur zo ver mogelijk van te voren een springkussen, zo vergroot de kans dat je het springkussen succesvol in je bezit hebt op de door jou gekozen dag.

 • Kan ik mijn reservering annuleren bij slecht weer?

  Dit verschilt sterk per verhuurder. Vaak hanteert de verhuurder een regeling zoals een 'mooi weer garantie'. Zo zijn er verhuurders waarbij je de reservering kosteloos kunt annuleren als de regenkans een X aantal procent is. Check voordat je gaat huren wat de regels zijn omtrent annuleren en voorkom onenigheid.

 • Zijn de blower, haringen en het grondzeil inbegrepen bij de prijs?

  Deze benodigdheden zijn vaak bij de prijs inbegrepen. Een haspel niet, deze kun je vaak apart huren. Controleer voor de zekerheid bij de verhuurder welke accessoires en benodigdheden bij de prijs zijn inbegrepen.

 • Op welke manier kan ik betalen?

  Bij het online reserveren van een luchtkussen kun je in sommige gevallen meteen met iDeal betalen. Bij enkele verhuurders betaal op het moment dat het springkussen wordt geleverd. In andere gevallen kun je ook achteraf betalen met AfterPay of op factuurbasis. Bekijk de mogelijkheden bij de door jou gekozen verhuurder of overleg met het verhuurbedrijf over de mogelijkheden.

Levering

 • Kan ik een springkussen laten bezorgen?

  Bij vrijwel elk springkussen verhuurbedrijf is het mogelijk om een springkussen op locatie te laten bezorgen. De meeste verhuurders leveren het springkussen gratis tot een bepaalde afstand. Daarna rekenen de verhuurbedrijven vaak een prijs per kilometer.

 • Wordt het springkussen voor mij opgebouwd?

  In de meeste gevallen moet je het springkussen zelf opzetten. Een springkussen zet je binnen enkele minuten op en is vaak niet moeilijk. Bij de levering krijg je in de meeste gevallen instructies over het opzetten en het gebruik van het springkussen. Het moeilijkste deel van het opzetten is het versjouwen. Houd er rekening mee dat je wellicht een tweede persoon nodig hebt om het springkussen te verplaatsen.

 • Worden aggregaten of haspels meegeleverd?

  In bijna alle gevallen wordt een aggregaat en/of haspel niet meegeleverd. In veel gevallen zijn deze producten wel te huur bij een springkussen verhuurder. Met een aggregaat ben je niet afhankelijk van een stroompunt in de buurt en kun je het springkussen opzetten waar je maar wilt. Bekijk de mogelijkheden bij het verhuurbedrijf.

 • Kan ik een springkussen zelf ophalen?

  In veel gevallen kun je het springkussen ophalen. Bespreek van te voren goed welk tijdstip het beste uitkomt. Een gemiddeld opblaaskussen weegt tussen de 50 en 150 kilo. De meeste springkussens kun je met 2 personen inladen en opzetten.

 • Wat gebeurt er tijdens de levering?

  Voordat je een luchtkussen gaat ophalen of ontvangt is het handig om te weten wat je nodig hebt. Neem bij de levering altijd een legitimatiebewijs mee en zorg dat je de eventuele borg kunt betalen. Of je dit contant of per pin moet betalen hangt af van het verhuurbedrijf. Controleer dit daarom voorafgaand aan de huurperiode goed, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Gebruik

 • Moet ik het springkussen schoonmaken na gebruik?

  De meeste verhuurders stellen het zeer op prijs als je het springkussen even met een doekje schoonmaakt. Het schoonmaken kan namelijk alleen bij een opgeblazen springkussen. Wanneer het springkussen vies wordt geretourneerd worden er vaak schoonmaakkosten verrekend door het verhuurbedrijf. Voorkom dit door jouw springkussen netjes en schoon te retourneren bij het verhuurbedrijf.

 • Ik wil het springkussen op een harde ondergrond plaatsen, mag dat?

  Ja, dat mag bij vrijwel elk springkussen. Leg er wel altijd een grondzeil onder en zet het springkussen vast zodat hij niet teveel heen en weer schuift. Een grondzeil wordt vaak meegeleverd.

 • Wat moet ik doen bij regen?

  Dek zo snel mogelijk de stroomaansluiting af! Bij regen is het handig om het luchtkussen gewoon opgeblazen te laten. De meeste springkussens kunnen goed tegen regen. Wanneer je het springkussen uit zet zal hij in elkaar zakken en vollopen met water. Laat daarom het springkussen altijd opstaan. Haal de kinderen naar binnen en wacht tot de bui is afgelopen. Als de bui over is kun je het springkussen makkelijk droogmaken met een doek. Lekker doorspringen als het een beetje regent? Kies dan voor een overdekt springkussen.

 • Moet er toezicht zijn op het springkussen?

  Ja, het luchtkussen dient altijd onder toezicht te blijven van een volwassen persoon. Het springkussen mag niet onbeheerd achtergelaten worden. Dit om ongelukken te voorkomen.

 • Kan ik het luchtkussen aansluiten via een verlengsnoer?

  Als je een verlengsnoer tot 25 meter gebruikt dan kan dit. Als je meerdere of langere verlengsnoeren gebruikt, raak je spanning kwijt. Bij een volbelast stopcontact en een verlengsnoer van bijvoorbeeld 100 meter zal een springkussen blower niet goed werken. Gebruik een zo kort mogelijk verlengsnoer of haspel en gebruik een leeg stopcontact.