Vind jouw beste huurdeal

Party Verhuur Zwolle

Contact

Beoordeling

9,4
63 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Party Verhuur Zwolle

10

De partytent paste prima in onze tuin en de aankleding met een houtenvloer en tafels om aan te eten, een koelkast en boxen en statafels voor in de tuin waren prima verzorgd. Zeer tevreden al met al. Ook over de service!

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 02-07-2021

10

Top service,goed bereikbaar,prima materiaal,vrolijk en vriendelijk personeel,denken met je mee.Gegarandeerd een groot succes

10

Het contact met Party verhuur Zwolle was ontzettend prettig. Ze zijn duidelijk en ruimdenkend in de communicatie. Ze stonden altijd open om mee te denken. We mochten altijd even bellen of langskomen als we wilden. Ook de levering en het ophalen ging heel soepel. De spullen waren kwalitatief goed. Ze brachten van sommige producten extra voor het geval we dat nodig hadden, en rekenden daar verder niets voor. Goede service dus! Kan niet anders zeggen dat het een aanrader is om daar je spullen te huren!

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 02-09-2020

10

Super goede service! En goede kwaliteit stoelen en tafels. We kwamen er achter dat we een tafel te weinig hadden en konden een uur later er al een extra bij krijgen. Erg tevreden!!

Product gehuurd: Buffettafel

Gehuurd op: 29-11-2019

10

Fijne mensen! We hebben meerdere producten gehuurd, zoals stertent, partytent, geluidsinstallatie, stoelen, koelkast etc. We vonden het een hele prettige, ontspannen samenwerking. Er werd snel gereageerd, goed meegedacht over inrichting van het terrein en benodigde producten en ze zijn heel flexibel. Ze hebben veel ervaring en dat gaf vertrouwen. Mede door Partyverhuur Zwolle is ons feest een heel groot succes geworden.

Product gehuurd: Partytent

10

Voor de straatbarbecue hebben we een stormbaan, een lasergunset en een escapekist gehuurd, inclusief halen en brengen voor de deur. De kosten werden betaald door de gemeente Zwolle (subsidieaanvraag via "Premie op actie"), omdat de hele straat ervan kon genieten en iedereen elkaar zo beter leerde kennen. Wat een feest. Zowel de kinderen als de volwassenen hebben genoten. Het was super geregeld door Janno van partyverhuur Zwolle. Vrijwel continu bereikbaar en werken volgens afspraak. Op vrijdagavond om half 10 bleek een slot van de escapekist waarschijnlijk door ons per ongeluk gereset te zijn. Maar dat was geen probleem want Janno nam "gewoon" de telefoon op en loste het voor ons op. Als ik ooit weer iets ga huren, weet ik waar ik moet zijn.

Product gehuurd: Springkussen open

9,0

goede service, goede producten, geholpen door jarno, dacht goed mee!

Product gehuurd: Buffettafel

9,0

We hadden hier 2 tenten gehuurd voor onze bruiloft. De service was uitstekend, altijd heel vriendelijk contact zowel per mail als over de telefoon. Ze waren ook heel flexibel met het opzetten, de tenten werden 2 dagen van te voren opgezet op de locatie zodat we voldoende tijd hadden om alles op te bouwen. Zeer tevreden over dit bedrijf en de geleverde service, een aanrader!

10

Een groot feest organiseren midden in de winter met een grote tent op straat en een foodtruck vraagt improvisatie vermogen ,meedenken etc. . Yarno Schoorlemmer met zijn mensen hebben dat uitstekend gedaan steeds weer bereid om oplossingen te bedenken en aanpassingen te doen en altijd met plezier en en een lach . Top club om mee te werken zeker aanbevolen , bedankt

10

Zeer persoonlijke benadering en meedenken en zoeken naar oplossingen. Doordat wij een paar dagen voorafgaand aan de Indian Summer Fair zouden opbouwen, maar het weer tegen zat, hebben we besloten dit 1 dag voor aanvang te plaatsen. Opnieuw harde wind en regen en toch besloten om door te gaan, want de volgende dag zou het droog worden. Wat een positieve instelling. De jongens bleven doorgaan en hebben alles keurig verankerd. Petje af en ontzettend bedankt voor jullie inzet.

9,0

Voor de burendag uiteraard weer tenten en biertafelsets gehuurd. Zoals ieder jaar. Goede service, meedenken en alles compleet. Maar ook soepele afspraken over halen en retourbrengen. Volgend jaar weer.

9,0

Er wordt goed meegedacht bij de organisatie van het evenement. Ze zijn flexibel zodra blijkt dat er meer of minder materialen nodig zijn. Erg prettig.

10

Wat een TOP bedrijf. Op het laatste moment hadden we opeens een groot springkussen nodig en dankzij Partyverhuurzwolle is dat gelukt. Heel fijn de flexibiliteit met de afhalen waardoor we alles op tijd rond hebben gekregen. Dank jullie wel

10

Goede service, hebben alles wat je nodig hebt en denken heel goed met je mee!! Super bedankt jongens!! Door jullie was het feest helemaal goed!!

9,0

Dikke 9++ we hebben een zwarte stertent (aanrader!) gehuurd, een koelwagen, geluidsboxen, koelwagen en statafels voor ons feest met 120 gasten. Vriendelijke, professionele jongens, nette, snelle op en afbouw van de tent. Goede communicatie en afstemming. Helemaal top! Klasse mannen.

Schrijf een beoordeling