Airliner huren

Top 4 verhuurbedrijven

Verhuur van een airliner: voor een besloten en onvergetelijke vliegervaring

Wist je dat het tegenwoordig niet zo moeilijk is om een airliner te huren? Je eigen vliegtuig waarmee je met jouw eigen gezelschap naar een bestemming naar keuze vliegt. Wat denk je van een Boeing naar Parijs? Of Londen? Is dat geen perfecte manier om het jubileum van jullie bedrijf te vieren of om een bruiloft in stijl af te sluiten? Jaren geleden was vliegen alleen mogelijk in commerciële vluchten. Maar tegenwoordig is iedereen in staat om zelf een airliner te huren voor een chartervlucht. Een besloten vlucht met een grote groep mensen voor welke gelegenheid dan ook.

Wat is er mogelijk bij het huren van een airliner?

Bij het huren van een airliner kun je zelfs kiezen voor allerlei extra opties. Wat dacht je van een op maat gebracht vliegtuig? Met het logo van je bedrijf op bijvoorbeeld de stoelovertrekken, of reuzengroot op de buitenkant van het toestel? Denk ook aan een VIP-behandeling en een gepersonaliseerd geschenkentasje met leuke gadgets dat aan het einde of het begin van de vlucht aan iedereen overhandigd wordt. Net als op een reguliere vlucht is het mogelijk om alle passagiers van een maaltijd te laten voorzien. Als je een airliner huurt vliegt er meestal personeel mee dat klaarstaat om alle inzittenden van uitstekende service te voorzien. Zo wordt de vlucht voor iedereen een onvergetelijke ervaring.

In tegenstelling tot veel andere vliegtuigen betaal je de huur van een airliner bij de meeste bedrijven niet per persoon maar per uur. Gehuurde airliners vertrekken vanaf bepaalde vliegvelden in Nederland, maar ook vanuit andere steden in Europa en zelfs wereldwijd. Vraag het verhuurbedrijf naar alle opties en naar het aantal passagiers dat mee kan. Weten waar je verhuurder van airliners kunt vinden? Huren.nl zet ze handig op een rij. Prettige vlucht!