Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Puinafvalcontainer huren in Purmerend

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

Afvalcontainers Noord Holland logo

*TIP* | Laagste all-in Prijzen | Beste Service

Amsterdam
452 beoordelingen
v.a. 155,-

Goedkopecontainer.nu logo

Laagste Prijs ! Beste service ! (Beste Keus !)

Landelijke levering
1070 beoordelingen
v.a. 149,-

Praxis Kluscontainer logo

Op werkdagen tot 20.30 uur bereikbaar voor advies

Landelijke levering
5884 beoordelingen
v.a. 154,-

Bouwbak.nl logo

Incl. bezorgen en afhalen. 4 weken huren

Purmerend
53 beoordelingen
v.a. 155,-

Puincontainershop.nl logo

Incl. bezorgen, afhalen en verwerking van afval

Diemen
97 beoordelingen
v.a. 145,-
Prijs per week

Een puinafvalcontainer huren in Purmerend

Ben je bezig met een klus of project in of rondom Purmerend? Grote kans dat er een hoop puinafval vrij komt tijdens het slopen of verbouwen. Om het puinafval goed en milieubewust af te voeren is het huren van een puincontainer een verstandige keuze. Dit is een type afvalcontainer dat specifiek bedoeld is voor puin afvoeren. Er zijn meerdere verhuurbedrijven die actief zijn in de containerverhuur. Hierboven vergelijk je eenvoudig alle verhuurbedrijven van puinafvalcontainers in of nabij Purmerend.

Hoe kan ik een puincontainer huren?

Bij vrijwel alle verhuurders van puincontainers rondom Purmerend kun je de container online bestellen in enkele stappen. Het verhuurbedrijf zal dan de puincontainer op de afgesproken plaats en tijd leveren. Houd er wel rekening mee dat de plaats waar de container geplaatst moet worden goed te bereiken is zonder hinderlijke objecten. De maximale huurperiode verschilt per verhuurbedrijf en varieert van twee tot vier of meer weken. Vergelijk daarom de verhuurders goed om te kijken wat zij voor maximale huurperiode hanteren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat is het verschil tussen een puinafvalcontainer en bouwafvalcontainer?

Een puinafvalcontainer is goedkoper om te huren omdat er enkel schoon puin in de container gedeponeerd mag worden. Denk hierbij aan bakstenen, betonresten, dakpannen en straatstenen. Wanneer er vervuiling tussen het afval zit zoals stukken metaal (bijvoorbeeld wanneer je gewapend beton wil afvoeren) of kunststof, rubber en hout, dan heb je een bouwafvalcontainer nodig. Dit type container is duurder om te huren dan een puinbak, maar geeft een stuk meer mogelijkheden in soorten puin dat er in de container mag.

#} #}

Huuralternatieven in Purmerend

#} #}

Plaatsen in de buurt