Rolcontainer huren

Verrijdbare rolcontainer voor bedrijfsafval en/of restafval

Geen omkijken naar bedrijfsafval met een gehuurde rolcontainer

Een rolcontainer is ideaal om te huren wanneer je af wilt van grote hoeveelheden bedrijfsafval, papier, archief of flessenglas afval. Wanneer je aan het ondernemen bent wil je graag snel en eenvoudig af van je bedrijfsafval. Het huren van een verrijdbare afvalrolcontainer is hiervoor de ideale oplossing. Het verhuurbedrijf plaatst de rolcontainer en op afgesproken tijden wordt deze weer geleegd. De ledigingsfrequentie kan met het verhuurbedrijf eenvoudig afgestemd worden op hoeveelheid afval. .. Lees meer

  • Waar:

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Allereerst is het van belang om te bepalen wat voor soort afval je kwijt wilt in de rolcontainer die je gaat huren. De meeste verhuurbedrijven bieden een aantrekkelijke service met wissels op gezette tijden. Een wissel houdt in dat het verhuurbedrijf de volle rolcontainer ophaalt, en er een nieuwe, lege rolcontainer voor in de plaats terugzet. Heb je erg veel ruimte nodig voor jouw afval, wellicht is een afvalcontainer huren dan een betere optie.

Hoe gaat het huren van een rolcontainer te werk?

Je kunt vaak kiezen voor een stalen of plastic rolcontainer, afhankelijk van het soort afval wat je erin kwijt wilt. Je kunt rolcontainers huren in verschillende maten. Bedenk van te voren goed welke maat jij nodig hebt. De inhoudt wordt berekend in liters en varieert per verhuurbedrijf van 240 tot wel 5.000 liter. Bereken de container liever wat ruimer dan je nodig denkt te hebben, zo voorkom je dat de container vroegtijdig vol zit. Echter kun je vaak kosteloos een wijziging doorgeven in de ledigingfrequentie. Op deze pagina kun je eenvoudig bekijken welke verhuurbedrijven er zijn waar je een rolcontainer kunt huren. Binnen een paar klikken heb je gemakkelijk een verrijdbare rolcontainer besteld. 

Wat mag er in een rolcontainer voor bedrijfsafval

Je mag niet zomaar elk type afval in een rolcontainer voor bedrijfsafval dumpen. Onder bedrijfsmatig afval vallen alle afvalstoffen die afkomstig zijn uit de dienstverlenende en industriële sector, die niet direct afkomstig zijn uit het productieproces. Je kunt daarbij denken aan huisvuil van je bedrijf zoals een kantoor of horecaonderneming. Er zijn ook rolcontainers te huur speciaal voor oud papier en karton, daar mag uiteraard alleen papier en karton in. Een andere veel gehuurde rolafvalcontainer is de container voor archiefvernietiging. Jij dumpt het oude archief in de container en het verhuurbedrijf vernietigd de paperassen.

Kenmerken en varianten van Rolcontainer

Inhoud variërend van 240 tot 5.000 l
Lengte variërend van 75 tot 207 cm
Breedte variërend van 58 tot 205 cm
Hoogte variërend van 105 tot 170 cm