Buggy huren

10 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 25,- tot € 68,- en hangt af van de huurvorm (losse verhuur of een arrangement).

Top 10 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Avontuurlijke tochten met een gehuurde buggy!

Een buggy lijkt op een soort open autootje met 2 zitplaatsen en wordt net als een quad gehuurd om leuke groepstochten mee te maken. Ideaal voor een dagje uit dus. Met een buggy kun je op avontuurlijke wijze de omgeving ontdekken en zowel over verharde als onverharde wegen rijden. Organiseer je een vrijgezellenfeest, een familiedag of een bedrijfsuitje? Huur dan een buggy en trek eropuit! Sommige verhuurbedrijven doen naast groepstochten met begeleiding ook aan losse verhuur. In je eentje een route rijden is dus ook mogelijk. Let op! Buggy’s zijn voorzien van een kentekenplaat en vragen om rijbewijs B. Op openbare wegen gelden dus dezelfde verkeersregels als voor een automobilist. Zorg trouwens dat je bij afname een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.

Kenmerken van een buggy

Een buggy rijdt op brandstof en schakelt normaal of automatisch. De meeste buggy’s zijn voorzien van gordels, verlichting, een claxon, een snelheidsmeter en een temperatuur meter. Kijk tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven naar de hoogte van het eigen risico en check ook of het verhuurbedrijf WA verzekert is. Het merk, het model en de motorinhoud van de buggy verschilt per verhuurbedrijf. Een buggy huur je voor een uur, een dagdeel of een hele dag. Hou rekening met eventuele borg- en brandstofkosten. Weet je niet zeker of een buggy wat voor jullie is? Kijk dan eens tussen de overige pleziervoertuigen. Misschien is een segway of een elektrische step wel leuker!