Scooter huren in Haarsteeg

2 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 25,- tot € 30,- per dag en hangt af van de uitvoering, het model en de geleverde extra's. (huuradvies)

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
25,-
27,-
30,-
Per weekend
50,-
55,-
60,-
Per week
175,-
192,-
210,-

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Maximumsnelheid
25 km/h
25 km/h
25 km/h
Borg
€150
€150
€150

Recente huuraanvragen in Haarsteeg

Scooter huren in Haarsteeg

voor 5 uur bij Van den Brandt verhuur

Afgelopen zondag om 11:45
Scooter huren in Haarsteeg

Ben je van plan om een scooter te huren in de buurt van Haarsteeg? Hierboven vind en vergelijk je verhuurbedrijven die actief zijn in de scooterverhuur in de omgeving van Haarsteeg. Met een scooter rijd je eenvoudig en voordelig van A naar B. Scooter rijden geeft daarnaast ook het gevoel van vrijheid en zijn daarom heerlijk om in de zomer recreatief alleen, met zijn tweetjes of met een groep mee rond te touren.

Welke soorten scooters zijn er te huur?

Nu het milieu een steeds grotere rol gaat spelen kun je tegenwoordig naast scooters op benzine ook kiezen voor een elektrische scooter. Hierdoor heb je geen stank en een stuk minder geluid dan een brandstofscooter wat ideaal is voor recreatief gebruik. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen voor een retro scooter. Een ander groot verschil is of je kiest voor een bromscooter of snorscooter. De bromscooter kan maximaal 45 kilometer per uur waarbij een scooter helm verplicht is. Een snorscooter kan maximaal 25 kilometer per uur en heeft geen helmplicht.