Recente huuraanvragen in Rotterdam

Opel Grandland in Rotterdam

voor 3 dagen en 3 uur bij MABI Mobility

Afgelopen donderdag om 19:50

Renault Grand Scenic in Rotterdam

voor 3 dagen bij MABI Mobility

20-03-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven in Rotterdam


9,0

Alles prima verzorgd, goed geregeld, betrouwbare verhuurder.

Gehuurd:

Hatchback

op 12-04-2024

16-04-2024
Via Huren.nl een auto huren in Rotterdam

Wanneer je in Rotterdam een auto wilt huren dan is dit via Huren.nl zo gepiept. Op Huren.nl hebben we een overzicht geplaatst van alle verhuurbedrijven in om Rotterdam. Dus ook als je in één van de omliggende plaatsen zoals Ridderkerk, Vlaardingen of Schiedam een auto wilt huren ben je hier op het juiste adres. Op deze pagina zie je alle type auto’s die je kunt huren. Weet je niet welke auto je moet kiezen? Lees dan hieronder de verschillen tussen de auto’s. Klik op de auto die jij wilt huren, Gebruik vervolgens je locatie en de kaart om alle autoverhuur in en rondom Rotterdam te vergelijken. Je kunt de verhuurders vergelijken op de prijs, locatie en beoordelingen. Bekijk alle bedrijven met een auto te huur en vind de beste deal!

Vergelijk de algemene voorwaarden van de verhuurders

Wanneer je een auto gaat huren raden we je aan om de algemene voorwaarden van de verhuurders te vergelijken. In de algemene voorwaarden staan belangrijke punten besproken die je keuze kunnen beïnvloeden. Een paar van deze belangrijke zaken staan hieronder besproken.

Borg

Om er voor te zorgen dat de auto’s in een goede staat blijven, rekenen alle verhuurders een borg. De hoogte van de borg is afhankelijk van de verhuurder en het type huurauto en varieert van circa €300,- tot soms wel €1000,-. Wanneer je de auto weer volgens de voorwaarden van de verhuurder inlevert, dan krijg je de borg weer retour. We raden je aan om de voorwaarden omtrent de borg goed door te nemen voordat je een auto gaat huren.

Minimale leeftijd en rijervaring

Natuurlijk dien je bij het huren van een auto in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Echter hoeft dit niet te betekenen dat je bij elke verhuurder met een rijbewijs B een auto mag besturen. Veel verhuurders hanteren namelijk een minimale leeftijd en/of een aantal jaren rijervaring. De minimale leeftijd varieert tussen de 18 en 23 jaar, afhankelijk van het type auto en de verhuurder. Wanneer de verhuurder een minimaal aantal jaren rijervaring vereist, dan varieert deze van 1 tot 3 jaar.

Overige algemene voorwaarden

Naast onderwerpen zoals de borg en de minimale leeftijd kun je ook andere voorwaarden vergelijken. Denk hierbij aan voorwaarden zoals:

  • Het eigen risico
  • In het buitenland rijden
  • Een tweede bestuurder
  • Het retourneren
  • Verzekeringen
  • Annuleren

Voor elke gelegenheid de juiste auto

Er zijn veel verschillende type auto’s te huur. Om je een handje te helpen en de juiste auto te kiezen lichten we hier de auto’s toe.

Hatchback

Met de hatchback manoeuvreer je je gemakkelijk door de grote en moderne stad Rotterdam. De auto is klein, heeft een beperkte laadruimte en is te huur in een 3- of 5-deurs uitvoering. Door de afmetingen en de zuinigheid is de hatchback de goedkoopste auto om te huren.

MPV

De MPV, ook wel multi purpose vehicle genoemd, is een ruime auto met 7 zitplaatsen. De MPV is te huur met schuifdeuren en normale deuren. Ben je op zoek naar een auto met veel laadruimte? Dan kun je de achterste twee zitplaatsen makkelijk verwijderen. MPV verhuur is populair bij verhuizingen, kinderfeestjes en groepsuitjes.

Stationwagen

De stationwagen heeft 5 zitplaatsen en veel laadruimte. De grote laadruimte wordt gecreëerd doordat de achterzijde van de auto die langer en hoger doorloopt. De auto is ideaal voor een vakantie of een weekendje weg.

Sedan

In tegenstelling tot de bovenstaande auto’s, heeft de sedan vier deuren en een aparte platte kofferbak aan de achterkant. De kofferbak is dus alleen via de buitenkant te bereiken.

Cabrio

Met de cabrio kun je optimaal genieten van de gewaagde architectuur in Rotterdam. Er zijn verschillende soorten cabrio’s te huur, zo kun je een auto met een hard en een zacht dak huren. Daarnaast zijn er cabrio’s te huur met 2 of 4 zitplaatsen.

SUV

De SUV is een grote auto, vaak met een vierwielaandrijving. De auto is misschien niet de handigste auto voor de binnenstad. Echter, wordt de SUV vaak gehuurd om vanuit Rotterdam een comfortabele rit te maken.

Personenauto met trekhaak

De auto met trekhaak wordt vaak gehuurd voor vakanties, verbouwingen en verhuizingen. Er zijn verschillende auto’s met een trekhaak te huur. Let bij het kiezen van de auto op het maximale trekgewicht van het voertuig.

Elektrische auto

Er zijn meerdere type elektrische auto’s te huur. Zo kun je een elektrische SUV, maar ook een elektrische hatchback huren. Bekijk de verhuurders en het aanbod en vind de beste deal.

Een auto huren in Rotterdam doe je makkelijk en snel via huren.nl!