Recente huuraanvragen in Den Haag

Renault Grand Scenic in Den Haag

voor 1 week bij MABI Mobility

08-07-2024

Ford focus in Den Haag

voor 3 weken en 3 dagen bij Helm Autoverhuur

07-07-2024

Renault Grand Scenic in Den Haag

voor 2 dagen bij MABI Mobility

22-06-2024

Stationwagen huren | Ford Focus in Den Haag

voor 1 dag en 22 uur bij Helm Autoverhuur

11-06-2024

Renault Grand Scenic in Den Haag

voor 2 weken en 4 dagen bij MABI Mobility

11-06-2024

Renault Grand Scenic in Den Haag

voor 1 week en 4 dagen bij MABI Mobility

07-06-2024

Renault Grand Scenic in Den Haag

bij MABI Mobility

03-06-2024

Renault Grand Scenic in Den Haag

voor 4 dagen en 19 uur bij MABI Mobility

03-06-2024

Renault Grand Scenic in Den Haag

voor 4 dagen en 19 uur bij MABI Mobility

03-06-2024

Renault Grand Scenic in Den Haag

voor 4 dagen en 19 uur bij MABI Mobility

03-06-2024

Renault Grand Scenic in Den Haag

voor 1 week bij MABI Mobility

27-05-2024

Ford Fiesta in Den Haag

voor 4 dagen bij MABI Mobility

21-05-2024

Recente reserveringen in Den Haag

Volkswagen T-Cross of vergelijkbaar in Den Haag

voor 1 dag bij Hertz

21-05-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven in Den Haag


9,0

Ik heb de auto gehuurd voor 5 dagen om mee naar Groningen te gaan maar moest wegens ziekte vd kinderen eerder terugbrengen. Op Dinsdag plotseling besloten terug te brengen. Begripvol en vriendelijk. Auto was netjes. Factuur is ook snel afgehandeld. Toppie! Bedankt.

Gehuurd:

Stationwagen

op 05-05-2024

09-05-2024
Via Huren.nl een auto huren in Den Haag

Via Huren.nl kun je eenvoudig en snel een auto huren. Op deze pagina hebben we een overzicht geplaatst van alle verhuurbedrijven in en rondom Den Haag. Het is dus ook mogelijk om een auto in één van de omliggende plaatsen zoals Delft, Nootdorp, Rijswijk of Leidschendam te huren. Hierboven zie je alle type auto’s die je kunt huren. Weet je niet zeker welke auto het beste bij je past? Bekijk dan hieronder de verschillen tussen de auto’s. Kies een soort auto en maak gebruik van je kaart en locatie om alle autoverhuur in en rondom Den Haag te zien. Vergelijk de verhuurders op beoordelingen, prijs en locatie. Vergelijk en vind de verhuurder met de beste deal!

Vergelijk de algemene voorwaarden van de verhuurders

Naast het vergelijken van de beoordelingen, prijs en locatie, raden we je aan om ook de algemene voorwaarden door te nemen. De algemene voorwaarden kunnen je keuze beïnvloeden. Een paar van deze belangrijke punten worden hieronder besproken.

Borg

Den Haag is een drukke stad vol met fietsers, trams, auto’s en bussen. De kans op een ongelukje is dus aanwezig. Om krassen en deuken te kunnen repareren, vragen de verhuurders een borg. De hoogte van de borg is afhankelijk van de verhuurder en het type huurauto. De borg varieert hierdoor tussen de €300,- en tot soms wel €1000,-. Wanneer je de auto volledig volgens de voorwaarden weer inlevert, dan krijg je de borg weer retour. Neem de voorwaarden omtrent de borg goed door, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De minimale leeftijd en het aantal jaren rijervaring

Wanneer je een auto gaat huren dien je natuurlijk in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Echter hoeft dit niet te betekenen dat je bij elke verhuurder een voertuig mag huren en besturen. Zo zijn er veel verhuurders die een minimale leeftijd en een aantal jaren rijervaring hanteren. De minimale leeftijd is afhankelijk van het type auto en de verhuurder. Hierdoor varieert de leeftijd tussen de 18 en 23 jaar. Wanneer de verhuurder een minimaal aantal jaren rijervaring vereist, dan varieert deze meestal tussen de 1 tot 3 jaar.

Andere algemene voorwaarden

Naast het vergelijken van de borg en de minimale leeftijd adviseren we je ook om naar andere algemene voorwaarden te kijken. In de algemene voorwaarden kun je zaken terugvinden zoals:

  • Het eigen risico
  • Een tweede bestuurder
  • In het buitenland rijden
  • Het retourneren
  • De verzekeringen
  • Het annuleren 

De verschillende soorten auto’s die je in Den Haag kunt huren

Voor elke gelegenheid is er een type auto te huur. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste auto, lichten we je graag de verschillende soorten auto’s toe.

Hatchback

De hatchback is ideaal voor de drukke stad Den Haag. De hatchback is namelijk zuinig, compact, goedkoop om te huren en makkelijk te parkeren. De compacte auto is te huur met 3 of 5 deuren. Let op, de laadruimte is bij een hatchback vaak beperkt.

MPV

De MPV is een ruime auto met 7 zitplaatsen. De achterste 2 zitplaatsen zijn vaak in te klappen, zo heb je extra veel laadruimte. De stationwagen is de ideale auto voor wanneer je met 5 of 7 personen op vakantie gaat.

Stationwagen

De stationwagen heeft 5 zitplaatsen en veel laadruimte. De grote laadruimte wordt door de lange doorlopende en hoge achterkant gecreëerd. De stationwagen is de ideale auto voor een dagje weg of een vakantie.

Sedan

Met de sedan rijd je zakelijk door Den Haag. In tegenstelling tot de bovenstaande auto’s heeft de sedan 4 deuren en een aparte platte kofferbak aan de achterkant. De kofferbak is dus alleen via de buitenkant te bereiken.

Cabrio

Met de cabrio geniet je optimaal van de vele monumenten en de kustomgeving in en rondom Den Haag. Er zijn verschillende soorten cabrio’s te huur, zo kun je een cabrio’s huren met 2 of 4 zitplaatsen.

SUV

De SUV is een grote auto, vaak met een vierwielaandrijving. De auto heeft 5 zitplaatsen en veel laadruimte. Door de hoge zit is de auto ideaal voor lange ritten.

Personenauto met trekhaak

De auto met trekhaak wordt vaak gehuurd voor verhuizingen, verbouwingen en vakanties. Je kunt er namelijk makkelijk je caravan of aanhanger aankoppelen. Let bij het kiezen van de auto op het maximale trekgewicht van het voertuig.

Elektrische auto

Er zijn verschillende soorten elektrische auto’s die je kunt huren. Zo kun je een elektrische SUV of een elektrische hatchback huren. Bekijk de verhuurders en vergelijk het aanbod.