Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opslagruimte huren in Ede

Makkelijk een opslagruimte of opslagbox huren in en rondom Ede

Soms kan het zijn dat je eigen huis geen genoeg ruimte biedt om jouw spullen in op te slaan. Of ben je van plan om tijdelijk in het buitenland te wonen en wil je je spullen veilig ergens kunnen opslaan. In dat soort gevallen is het heel handig om een opslagruimte te huren. Dit kan makkelijk en altijd dichtbij als je in of nabij Ede woont. Of je nu in Ede-Centrum ruimte te kort komt of in Ede-Zuid af je verhuisdozen of meubels tijdelijk wilt opslaan in een tijdelijke opslag. Ook als je in de buurt woont van Ede, zoals in bijvoorbeeld Bennekom, Lunteren of Veenendaal kun je eenvoudig een opslagbox of opslagplaats huren. Ben je op zoek naar een opslagruimte wat verder van Ede vandaan, zoek dan bijvoorbeeld in Arnhem of Utrecht.

Je hoeft je bezittingen niet alleen op te slaan voor particulier gebruik, maar je kunt ook voor zakelijke doeleinden spullen opslaan in een inboedelopslag of opslagruimte. Je kunt vaak al een opslagbox huren vanaf één dag en je kunt zelf een opslagruimte kiezen met de juiste afmetingen. Zo weet je in elk geval zeker dat al jouw spullen erin passen. Tijdens de huurperiode kun je vaak bij je eigen spullen wanneer je dit zelf wilt. De meeste verhuurbedrijven stellen hun opslagruimtes en selfstorages 24 uur per dag open. Voor het eenvoudig huren van een opslagbox of opslagplaats in en rondom Ede huur je dus bij Huren.nl!

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Welke afmeting opslagruimte heb ik nodig?

  Welke afmeting opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid goederen die je op wilt slaan. Er zijn verschillende online ruimtecalculators die je een beeld kunnen geven hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld al weet hoeveel verhuisdozen je wilt opslaan, kun je ervan uitgaan dat je per tien verhuisdozen één kubieke meter (m3) aan goedkope opslagruimte nodig hebt. Als je je complete inboedel wilt opslaan, dan kun je het beste contact opnemen met het verhuurbedrijf om je te laten informeren.

 • Moet ik een contract tekenen wanneer ik een opslagruimte wil huren?

  Ja, er wordt altijd een contract ondertekend als je een opslagruimte gaat huren. Dit betekent echter niet dat je voor een langere periode vast zit aan een bepaalde opslagruimte. De meeste aanbieders laten je niet vastzitten aan een bepaalde huurperiode of opslagruimte. Zo kun je vaak per maand opzeggen, mocht je de opslagruimte niet meer nodig hebben. Aan welke voorwaarden je verbonden zit, hangt af van het desbetreffende opslagbedrijf.

 • Zijn mijn opgeslagen spullen standaard verzekerd?

  Nee, in de meeste gevallen zijn jouw opgeslagen goederen niet standaard verzekerd. Je kunt het beste contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij om na te gaan of je verzekerd bent en tot welk bedrag. Vaak kun je via de aanbieder van de opslagruimtes ook informatie verzamelen over de verschillende verzekeringsmaatschappijen en hun tarieven. Bij sommige aanbieders kun je direct een verzekering afsluiten.

 • Hoe werkt mobiele opslag?

  Mobiele opslag is een totaaloplossing voor het opslaan van spullen. De opslagbox wordt bij jou voor de deur geleverd, zodat jij je spullen in kunt laden. Vervolgens komt het opslagbedrijf de opslagbox ophalen en stalt deze op haar opslaglocatie. Alles wordt dus van A tot Z voor je geregeld. Een mobiele opslag wordt vaak gezien als je spullen opslaan in de cloud, je hebt toegang tot de spullen maar hoeft ze niet zelf op te slaan. Dit is erg handig wanneer je tijdelijk een opslag nodig hebt en bijvoorbeeld geen auto hebt om de spullen te vervoeren naar de opslaglocatie.

 • Kan ik ook een voertuig in de opslagruimte opslaan?

  Sommige opslagruimtes zijn geschikt om auto's te stallen, echter kun je beter kijken bij de pagina autostalling. Daar vind je makkelijk en snel bij welke bedrijven je jouw auto kunt stallen.

Transport

 • Kan er transport voor mijn goederen worden geregeld?

  In sommige gevallen biedt het opslagbedrijf een busje of een aanhanger aan. Dit kan echter verschillen per bedrijf en of deze ook beschikbaar zijn. Ook verschilt het per opslagbedrijf of deze service gratis of tegen betaling wordt aangeboden. Als je het transport door het opslagbedrijf wilt laten verrichten, dan kun je het beste kijken naar mobiele opslag, dat is namelijk een totaaloplossing voor jouw opslagprobleem.

 • Welke 'verhuishulpjes' zijn er allemaal te huur?

  De meeste opslagbedrijven hebben verschillende verhuishulpjes om het opslaan van de goederen makkelijker te maken. Denk hierbij aan verhuisdozen, spanbanden, verhuisdekens en steekwagentjes. Ook kun je vaak via het bedrijf een verhuisbus of een aanhanger huren, die je kan gebruiken voor het vervoeren van spullen van en naar de opslaglocatie. Wanneer jouw opslagruimte zich niet op de begane grond bevindt, dan kun je vaak gebruik maken van de lift.

Gebruik

 • Heb ik altijd toegang tot mijn opslagruimte?

  De meeste opslagbedrijven geven jou toegang tot het complex met je eigen persoonlijke code. Zo kun je tijdens de openingstijden van de vestiging makkelijk bij jouw opgeslagen goederen. Bij sommige bedrijven heb je zelfs 24- uurs toegang. Weet je niet zeker wanneer de door jouw gekozen open is, neem dan contact op met de vestiging van het opslagbedrijf.

 • Hoe zit het met de veiligheid van mijn opgeslagen goederen?

  Bij de meeste verhuurbedrijven zijn er meerdere veiligheidsmaatregelingen getroffen om jou goederen veilig op te kunnen slaan. Denk hierbij aan een uniek hangslot voor elke opslagruimte, een pincode voor het openen van het beveiligde terrein en 24- uurs camerabewaking. Uiteraard verschilt het beveiligingsniveau per bedrijf en per vestiging. Wil je meer weten wat elk bedrijf doet om de veiligheid van jouw tijdelijke opslag te kunnen waarborgen, neem dan contact op met de door jou gekozen aanbieder van opslagruimtes.

 • Zijn de opslagruimtes geconditioneerd?

  Het is per vestiging en per type opslagruimte verschillend of de opslagruimte geconditioneerd is. Wanneer je niet zeker weet of dit het geval is, neem dan contact op met het door jou gekozen opslagbedrijf.

 • Kan ik mijn opslagruimte ook gebruiken voor het opslaan van banden?

  Sommige opslagruimtes zijn niet geschikt voor het opslaan van banden. Om er zeker van te zijn dat je banden mag opslaan in de opslagbox, raden wij je aan om contact op te nemen met het desbetreffende opslagbedrijf. Wil je alleen banden opslaan en geen andere spullen, dan verwijzen wij je graag door naar de pagina bandenopslag.

 • Kan ik mijn opslagruimte ook gebruiken voor het opslaan van mijn archief?

  Sommige opslagruimtes zijn niet geschikt voor de tijdelijke opslag van jouw archief. Om er zeker van te zijn of jouw archief in de opslagruimte opgeslagen mag worden, raden wij je aan om contact op te nemen met het desbetreffende opslagbedrijf. Wil je enkel en alleen jouw archeif opslaan? Huren.nl heeft een speciale pagina waar wij je precies laten zien welke opslag geschikt is voor archiefopslag.

 • Welke goederen mogen niet worden opgeslagen?

  Over het algemeen zijn er drie type goederen, die niet opgeslagen mogen worden. Dit zijn goederen die beperkt houdbaar, brandbaar of illegaal zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verf, explosieven, wapens, vuurwerk en levende dieren. Geld en sieraden zijn tevens ook verboden om op te slaan in een reguliere opslagruimte, je zult hiervoor moeten uitwijken naar het huren van een kluis.

 • Kan ik tijdens het gebruik nog veranderen van formaat opslagruimte?

  In de meeste gevallen is het mogelijk om tijdens het gebruik te veranderen van formaat opslagruimte. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met het bedrijf waar jij jouw spullen hebt opgeslagen. Het hangt er uiteraard vanaf of het door jou gewenste formaat opslagruimte nog beschikbaar is. Daarnaast kan de door jou gekozen mini opslag eenmalige administratiekosten in rekening brengen voor het veranderen van formaat opslagruimte.

Gerelateerde categorieën