Valscherm huren

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Een verrassende onthulling? Huur een valscherm!

Een valscherm, ook bekend als een valdoek systeem of een flashdrop, is een doek of een scherm dat opgehangen wordt aan speciale haakjes die op afstand bediend kunnen worden. Op het gewenste moment laten de haakjes het doek of het scherm los, zodat datgene wat zich achter het scherm bevindt, onthuld wordt. Of het nou een nieuw product, een schilderij of een mystery guest is, met een valscherm ben je zeker van een verrassende onthulling. Ideaal voor optredens, zakelijke presentaties en kunsttentoonstellingen. Naast valdoeken bieden sommige verhuurbedrijven ook railsystemen aan. Het doek wordt dan net zoals gordijnen naar links en naar rechts geopend. Let op! Voor een valscherm heb je vaak meerdere kastjes nodig, aangezien ieder kastje maar 1 ophanghaakje heeft.

Hoeveel ophangkastjes heb je nodig?

Veel verhuurbedrijven rekenen een huurprijs per ophangkastje. Hoeveel kastjes je nodig hebt, verschilt per verhuurbedrijf. Één van de verhuurders rekent bijvoorbeeld een kastje per 0.75m doek. De kastjes kunnen apart bestuurd worden, maar ook tegelijkertijd. Zo kun je zelf kiezen of je de persoon, het product of het object in één keer wilt onthullen of dat je het publiek nog wat langer in spanning wilt laten. Check trouwens altijd even of het doek meegeleverd wordt of dat je deze er los bij moet huren. Wil je dat het verhuurbedrijf de installatie van het valscherm op zich neemt en op het moment suprême op de knop drukt? Bekijk dan bij welk verhuurbedrijf dit mogelijk is. Hou bij het huren van een valscherm rekening met eventuele borgkosten.

Tip: Maak er een spectaculair moment van en huur ook een podium en een profielspot om alle aandacht te trekken naar jouw onthulling!