Stage flame huren

2 aanbieders gevonden. De prijzen variëren van € 139,- tot € 182,-, afhankelijk van het bereik, de uitvoering en het vermogen.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Bereik variërend van 2 tot 8 m
Verbruik variërend tot 110 W
Steel de show. Huur een stage flame!

Goochelacts, dinnershows en optredens vragen natuurlijk om een spetterende afsluiter. Het publiek wacht op de apotheose van de show en je wilt het publiek natuurlijk teleurstellen. Verras ze daarom met een stage flame. Een stage flame is een soort vlammenwerper die je installeert en die kleine of grote vlammen kan spuwen op het moment suprême van de show of act. Deze vuurspuwer is ook zeer geschikt voor theateracts, modeshows en festivals en zorgt voor een prachtig verrassingseffect. Wil je wel een goede afsluiter, maar liever geen vuur? Dan is een CO2 kanon die met kracht witte rook de lucht in schiet misschien wel iets voor jou. Op deze pagina vind je de verhuurders van stage flames in de door jou gekozen omgeving.

Huurvarianten voor een waar spektakel

Een stage flame bestuur je met een DMX controller en maakt gebruik van een aerosol spuitbus of een gasfles met propaangas. Sommige verhuurbedrijven leveren de vlammenwerper inclusief een afstandsbediening. Echter, de stage flame spray moet altijd apart aangeschaft worden. Stages flames bieden verschillende mogelijkheden: kleine vlammen/vuurballen die 2 meter de lucht in gaan, middelgrote vlammen die 4 meter de lucht in schieten of vuurballen die een hoogte van 8 meter bereiken. Wil je het helemaal bont maken? Huur dan een variant die gekleurde vlammen schiet in 5 verschillende richtingen.

Veilig gebruik van de vlammenwerper

Doordat de stage flame gebruik maakt van echt vuur is het belangrijk dat er veilig mee omgegaan wordt. Gelukkig zijn alle machines uitgerust volgens de Europese veiligheidsnorm en worden ze alleen verhuurd aan professionele verhuurders. Ben jij dit niet? Geen zorgen. Veel verhuurbedrijven bieden de optie om de stage flame voor je te installeren en te bedienen tijdens de show. De stage flame is uitgerust met rode ledlampjes die op tijd seinen dat de machine vuur gaat spuwen. Zo is iedereen op tijd gewaarschuwd. Ook al is de stage flame veilig in gebruik, het kan nooit kwaad om voor een groot feest of evenement een brandblusser te huren. Zo ben je overal op voorbereid. Een stage flame huur je voor minimaal één dag. Hou rekening met transportkosten en de kosten voor de op- en afbouw en eventuele begeleiding.