Bedverhogers huren

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Hoogte variërend tot 28 cm
Max. draagvermogen variërend tot 380 kg
Materiaal metaal of plastic
Stap gemakkelijker in en uit bed met bedverhogers

Heb je problemen met het in en uit bed komen, bijvoorbeeld vanwege ouderdom, een zwangerschap of een andere reden? Dan is het huren van bedverhogers ideaal. Bedverhogers, ook bekend als bedklossen, worden onder de poten van het bed geplaatst om zo het bed naar een meer comfortabele hoogte te brengen. Doordat de meubelverhogers aan de bovenkant voorzien zijn van een antislip laag, zullen de bedpoten er niet vanaf glijden. Ben je voorbij je 37e week van je zwangerschap en wil je graag thuis bevallen? Zorg dan dat je bedverhogers onder je bed hebt geplaatst. Ook na een ziekenhuisbevalling zijn bedklossen thuis aan te raden. Het kraambed moet namelijk een minimale werkhoogte hebben van 80 cm voor de kraamzorg. Tip: Wil je het jezelf nog comfortabeler maken? Huur dan een bedheffer om jezelf gemakkelijk op te trekken. Overige zorghulpmiddelen vind je hier.

Een bedverhoger huren: wat komt erbij kijken?

Of het huren van bedverhogers wordt vergoed, verschilt per verzekering. Het is dus slim om dit van tevoren uit te zoeken. Je huurt bedverhogers per poot of per 4 poten. Vraag dit goed na bij het verhuurbedrijf. Het aantal benodigde bedklossen is afhankelijk van het type bed dat je hebt. Wil je de bedverhogers zelf ophalen? Geen probleem! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze te laten bezorgen, maar houdt dan wel rekening met bezorgkosten. De minimale en maximale huurperiode verschillen per verhuurbedrijf. Kijk hier dus naar tijdens het vergelijken van de verschillende verhuurders.

Let op! Zorg ervoor dat je de bedklossen niet te zwaar belast. Informeer naar het maximale gewicht dat ze aankunnen en vergeet hierbij niet het gewicht van je bed mee te rekenen.

Gerelateerde categorieën