Stapelaar huren

3 aanbieders gevonden. De prijzen verschillen van € 23,- tot € 60,-, afhankeijk van het draagvermogen en de maximale hefhoogte.

Top 3 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vorklengte variërend van 115 tot 120 cm
Hefhoogte variërend van 1.58 tot 5.40 m
Draagvermogen variërend van 1.000 tot 3.000 kg
De stapelaar: manoeuvreerbaar in de krapste ruimtes

Wanneer er veel pallets horizontaal of verticaal verplaatst moeten worden in een magazijn is een elektrische stapelaar ideaal om te huren. De populaire hoogheffende magazijntruck kent verschillende voordelen. Het interne hulpmiddel is bijvoorbeeld goed manoeuvreerbaar binnen de kleinere en compacte magazijnen. Er zijn verschillende soorten stapelaars te huur die voor verschillende doeleinden inzetbaar zijn. Op deze pagina staan de verhuurbedrijven gesorteerd.

Stapelaar worden veel gehuurd omdat ze relatief klein zijn, vergeleken met de andere magazijntrucks. Dat maakt de machine ideaal om in te zetten voor werkzaamheden in nauwe gangpaden of magazijnen met beperkte transportruimte. De bestuurder heeft altijd goed zicht tijdens het oppakken en wegzetten van pallets en de machine is eenvoudig te draaien en simpel te bedienen. Daarnaast kan de machine probleemloos rijden over drempels en ongelijke vloeren. Verschillende voordelen die de stapelaar bij uitstek de perfecte magazijntruck maken om de huurvloot tijdelijk mee te vergroten.

Verschillende varianten stapelaars te huur

De stapelaar is hetzelfde als een elektrische pallettruck, alleen kan een stapelaar pallets ook verticaal heffen. Er zijn verschillende varianten stapelaars te huur. Zo heb je de achterloop (of meeloop) stapelaar. Dit is de kleinste soort stapelaar die te huur is. De sta-stapelaar is een magazijntruck waar de bestuurder op een platform kan meerijden. Dan is er de zit-stapelaar. Op deze stapelaar kan de bestuurder op een stoel plaatsnemen. Stapelaar verschillen tevens in hefhoogte, variërend van 1.58 tot 5.40 meter. Het hefvermogen varieert per verhuurbedrijf van 1.000 tot 3.000 kg.

Afhankelijk van het soort werkzaamheden en het soort vracht dat getransporteerd moet worden is er altijd wel een geschikte stapelaar te huur. Overleg van tevoren eerst met het verhuurbedrijf over het huren van een stapelaar om er zeker van te zijn dat jij de juiste stapelaar huurt voor jouw stapelwerkzaamheden. Vergeet uiteraard niet te letten op de veiligheid wanneer je werkt met interne transportmiddelen. Draag te allen tijde stevige magazijnwerkschoenen.