Aanhanger hoogwerker huren in IJsselstein

6 aanbieders gevonden. De werkhoogte en de reikwijdte verschillen per verhuurder, waardoor de prijzen variëren van € 53,- tot € 160,- per dag. (huuradvies)

Top 3 verhuurbedrijven

10 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
121,-
163,-
194,-
Per weekend
242,-
327,-
387,-
Per week
847,-
1143,-
1355,-

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Beoordeling van aanbieders
8.5
9.4
10
Gewicht
1280 kg
1280 kg
1280 kg
Horizontaal bereik
550 cm
550 cm
550 cm
Eigen risico
€550
€550
€550
Borg
€0
€0
€0
Een aanhangerhoogwerker huren in IJsselstein

Ben je van plan om je gevel te reinigen, te schilderen of groenwerk te verwijderen in of nabij IJsselstein? Dan is het een goed idee om een aanhanger hoogwerker te huren. Ook voor kleine klusjes zoals kozijnen of dakgoten repareren is het huren van een aanhanger hoogwerker ideaal. Er zijn meerdere verhuurbedrijven in en nabij IJsselstein met een aanhanger hoogwerker te huur. Via deze pagina zie je eenvoudig en snel alle verhuurbedrijven in IJsselstein, zo kun je gemakkelijk alle bedrijven met een aanhanger hoogwerker vergelijken.

Dit is wat je moet weten over aanhanger hoogwerker verhuur

Hoogwerkers op aanhanger basis zijn zeer klein, wendbaar en makkelijk te bedienen. Er zijn elektrische aanhanger hoogwerkers en diesel hoogwerkers te huur. Doordat de hoogwerker op een aanhanger chassis gemonteerd is, is de hoogwerker makkelijk te verplaatsen naar een andere locatie. De aanhanger hoogwerker is zeer licht en weegt tussen de 500 en 3.000 kilo. Door het gewicht en het formaat is de hoogwerker multifunctioneel inzetbaar. Omdat de hoogwerker klein en compact is, heeft de hoogwerker hydraulische stempels. De stempels zorgen ervoor dat deze hoogwerker net zo stabiel is als andere hoogwerkers. De werkhoogte van de hoogwerker verschilt van 9,5 tot 30 meter. De reikwijdte varieert van 3,5 tot 25 meter. Daarnaast heeft hij vaak een draaibare werkbak, waardoor veel dingen makkelijk te bereiken zijn. Er zijn een aantal diverse varianten aanhanger hoogwerkers te huur. Zo zijn er verhuurders die een spin aanhanger hoogwerker, de aanhanger hoogwerker met knikarm en de aanhanger telescoophoogwerker met knikarm verhuren. Bij het vergelijken is het handig om te kijken naar het benodigde rijbewijs. Er zijn aanhangers waar je een rijbewijs B of BE voor nodig hebt. Komt het gewicht van de aanhanger hoogwerker boven de 750 kilogram uit, en is de totale toegestane massa van de combinatie (aanhangerhoogwerker plus trekkend voertuig) meer dan 3.500 kilogram, dan is het huren en besturen met rijbewijs BE verplicht.