Confettiblower huren

4 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 15,- tot € 36,-, afhankelijk van het bereik en vermogen van de confettiblower.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Bereik variërend van 5 tot 50 m
Vermogen variërend van 100 tot 1.150 W
Een vrolijk effect met een gehuurde confettiblower!

Een confettiblower, ook bekend als confettimachine of confettikanon, kun je huren voor een spetterend einde van bijvoorbeeld een feest of een evenement. De vrolijke confettivlokken dwarrelen in het rond en geven ook presentaties, product lanceringen, modeshows en beurzen een extra boost. Vaak kun je de kleur van de vlokken zelf kiezen, waardoor de confetti geen afbreuk doet aan de stijl van jouw feest. Zet het confettikanon aan op het hoogtepunt van het evenement en zorg voor een spectaculair moment. Wil je een klapper op het einde van je feest, maar is confetti niet spannend genoeg? Huur dan een stage flame en verras je publiek met hoge vuurvlammen.

Welke confettikanonnen zijn er te huur?

Confettiblowers werken vaak op elektriciteit en zijn soms op afstand bestuurbaar. Echter, er zijn ook machines die op accu werken en die dus eerst opgeladen moeten worden. Organiseer je een groot evenement met een podium en wil je dat de confettiblower een groot bereik heeft? Dan kun je het beste een professionele machine huren met een groter vermogen en dus ook een groter bereik. Deze machines maken bijvoorbeeld gebruik van power shots die werken op stikstof, waardoor de confetti extra ver wordt geschoten. Daarnaast zijn er ook minder professionele machines te huur. Ga je een confettikanon huren? Bedenk dan eerst of je een machine wil die eenmalig schiet of voor een langere periode confetti verspreidt, zoals een Swirl Fan. Ook bieden sommige verhuurbedrijven confettiblowers aan die je zelf vast kunt houden en waarmee je dus zelf de richting bepaald. De confetti zelf wordt vaak in confettibuizen geleverd. Of deze buizen worden meegeleverd en het aantal buizen dat wordt meegeleverd, verschilt per verhuurbedrijf. Naast confetti kun je trouwens vaak ook kiezen voor sneeuwpapier of zilveren glitterpapiertjes. Enjoy!