Surfplank en zeil huren

6 aanbieders gevonden. De prijs van een surfplank en zeil varieert van € 36,- tot € 65,-. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 6 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Surfplank en zeil verhuur

Op vakantie in eigen land of een leuk dagje uit? Met het huren van een surfplank en zeil maak je van een uitje een leuke, sportieve ervaring. Een surfplank en zeil kun je in veel badplaatsen in Nederland huren. Van de Zeeuwse eilanden tot de Noord-Hollandse kust en zelfs de Wadden, overal is het mogelijk. Als je eenmaal hebt bedacht waar je de surfplank en het zeil wilt huren is het handig om per plaats te bekijken wat de opties zijn. Wij zetten de verhuurders van surfplanken en zeilen voor je op een rij!

Handig als je surfplank en zeil huurt

Als je niet zo vaak surft kan het handig zijn om naast de surfplank en zeil ook andere handige materialen te huren. Zo kan een wetsuit een goede bescherming bieden in het water en ervoor zorgen dat je huid niet verbrandt of langs de surfplank schaaft. Als je voor langere tijd een surfplank en zeil wilt gebruiken of met een grotere groep bent, is het daarnaast ook handig zijn om te informeren naar groepskortingen of voordelige aanbiedingen die een verhuurder biedt. Niet elk verhuurbedrijf van surfplanken is hetzelfde, dus het is handig om van te voren te bedenken wat je van plan bent om zo de juiste keuze te maken.

Beginnende surfer? Sommige verhuurders geven lessen!

Je hoeft geen gevorderde surfer of watersporter te zijn om een surfplank en zeil te kunnen huren. Ook als beginnende surfer zonder ervaring kun je een leuke dag beleven. Om zomaar zonder voorbereiding het water in te gaan is niet altijd veilig, dus in dit geval kan het een goed idee zijn om te kijken of een verhuurbedrijf in de plaats van jouw bestemming misschien surflessen aanbiedt. Dit is niet overal mogelijk, maar er zijn wel bedrijven die voor beginners stap-voor-stap les geven. Misschien is zelfs een surfcursus met een grotere groep een leuk idee!

Gerelateerde categorieën