Vind jouw beste huurdeal

Waterski's huren

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

All in One Watersport

Sneek
v.a. 100,-

Splash Waterskicentrum

Heerewaarden

Aquafun Events

Den Helder
Prijs per uur

Huuralternatieven

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Waterski’s verhuur

Waterski’s kun je huren voor het beoefenen van een leuke, actieve sport. Het is, zoals de naam al zegt, een beetje als skiën op het water. Een inspannende sport voor een leuke vakantiedag of misschien wel om vaker te proberen! Er zijn veel plaatsen in Nederland waar je waterski’s kunt huren. Wij zetten de verhuurders voor je op een rij per locatie, zodat je makkelijk kan zien wat het aanbod is.

Wat je moet weten als je waterski’s huurt

Als waterskiër heb je maar beperkte mogelijkheden om te sturen, omdat je grotendeels afhankelijk bent van de boot waar je achteraan skiet. Als je zelf als particulier waterski’s huurt, is het dan ook belangrijk om een ervaren bootvaarder te hebben. Is dit niet mogelijk, dan kun je vrijwel altijd bij een verhuurder voor een rit met de boot betalen, dan kun je voor een bepaalde tijdsperiode waterskiën. Dit is meestal inclusief de huur voor de waterski’s en een zwemvest. Een zwemvest is tijdens het waterskiën ook wettelijk verplicht om te dragen.

Daarnaast is het een idee om een wetsuit te huren, wat je ook bij de verhuurder kunt doen. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar met de juiste kleding kun je je zekerder voelen tijdens de watersport.

Vaker waterskiën? Bespaar kosten met een rittenkaart!

Lijkt het je leuk om regelmatig te gaan waterskiën, dan is het bij sommige verhuurders mogelijk om een zogenaamde rittenkaart te kopen. Daar is het huren van de waterski’s, een zwemvest en het gebruik van de boot vrijwel altijd bij inbegrepen. Als je na een keer waterski’s te hebben gehuurd erachter komt dat het een watersport is die je zeker vaker wilt gaan doen, kan dit dan ook een voordelige optie zijn. Het is wel goed om te informeren naar de geldigheidsduur van een rittenkaart, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.