Beursinrichting huren

Alles over het huren van beursinrichting

Misschien sta je elke maand wel op een beurs of event met jouw bedrijf of product en wil je nu wel eens wat andere manieren proberen om meer aandacht te genereren, of misschien mag je voor het eerst acte de présence geven op een beurs of ander soort evenement, en ben je op zoek naar de juiste spullen en attributen die je kunt huren. Huren.nl is niet alleen een verzamelwebsite van verhuurbedrijven, maar geeft ook graag informatie, tips en handige weetjes aan particulieren en bedrijven die naar een beurs gaan! Lees dus hieronder alles wat je nodig hebt op een beurs, en hoe je alle aandacht op jouw beursstand of kraam kunt vestigen.

De basics – wat kun je huren voor jouw beursstand

Afhankelijk van op wat voor beurs je mag staan, krijg je een standaard beursstandje toegewezen, of moet je er zelf eentje huren en (laten) plaatsen. Er zijn eenvoudige beursstands te huur, maar je kunt ook speciale customized beursstands huren die van zichzelf al in het oog springen. Je kunt er ook voor kiezen om door middel van afscheidingswandjes een stand te creëren. Kies bijvoorbeeld voor het huren van fold-ups. Deze wandjes zijn snel en eenvoudig op te zetten en af te breken. Je kunt ook kiezen voor het huren van een of meerdere frames. Hierin kun je een zeil spannen met het logo of een foto van jouw product of bedrijf erop. Ook te huur zijn pop-upwandjes of pop-upschermen. Makkelijk neer te zetten! Zijn er producten die je tentoon wilt stellen? Kies dan voor het huren van vitrines, een balie, expositiepanelen of presentatiezuilen. Wil je informatie verstrekken aan je bezoekers? Huur dan een folderstandaard, een informatiezuil of bijvoorbeeld een iPad-vloerstandaard. Hierop kun je een tablet zoals een iPad veilig bevestigen en kun je bijvoorbeeld samen met de klanten naar jullie website gaan. Denk er dus ook aan om genoeg laptops en/of tablets te huren.

{SHOW_PRODUCTS}P10690,P10693,P10619,P10623|grid|false|false|false|false{/SHOW_PRODUCTS}

De eyecatchers – hoe trek je publiek naar jouw beursstand?

Op een beurs staan talloze bedrijven die hun dienst of product willen aanbieden. Het is daarom handig en slim om goed op te vallen. Zorg dat je een foefje hebt waarmee jij jouw doelgroep naar jouw beursstand toe trekt. Dit kan door je beursstand er aantrekkelijk uit te laten zien, door een beamer te huren en sfeerbeelden te laten zien, of door bijvoorbeeld (disco)verlichting te huren en op te hangen. Huur een paar speakers en streel het gehoor van de klanten met aangename muziek. Huur een espressomachine en biedt iedere klant een lekker bakkie koffie aan. De bezoeker blijft gegarandeerd langer hangen! Allemaal niet gek genoeg? Huur dan een aantal Oudhollandse spellen en maak er een spelletje van, dat praat ook gelijk wat makkelijker. Als laatste kun je ook kiezen om niet een standaard beursstand in te richten, maar juist voor iets anders te gaan, zoals het huren van een (houten) marktkraam. Kijk voor meer originele eyecatchers bij onze raar-maar-waar-themapagina!