Slecht weer, wat kan ik huren?

Het regent dat het giet, maar dat hindert niet

Als het op het weer aankomt in Nederland, kan het vriezen of dooien. In ons kouwe kikkerlandje ben je nooit zeker of het regent of dat de zon zal schijnen. Wisselvallig voert de boventoon tijdens ieder weerbericht. Daarom kun je maar beter goed voorbereid zijn, en dat gaat verder dan het meenemen van een paraplu als je de deur uit gaat. Ben je bijvoorbeeld bezig met het organiseren van een evenement, een festival, een beurs of gewoon een feestje, dan kun je eraan denken om bepaalde producten te huren om er zeker van te zijn dat jouw evenement niet in het water zal vallen. Tenzij je een fierljepfestival organiseert natuurlijk.

Veilig voor de regen onder de tent – wat is er te huur?

De eerste de beste oplossing om een buitenevenement soepel te laten verlopen ondanks de ongezellige weersvoorspelling is natuurlijk het huren van één of meerdere tenten. Als het een klein evenement of feest betreft is een partytent of starshadetent voldoende. Voor grotere evenementen kun je natuurlijk meerdere tenten huren, of kiezen voor de huur van een circustent, spantent of aluhal. Heb je geen zin om de tent op te (laten) zetten? Dan kun je een opblaasbare tent huren! Wil je alleen een gedeelte overdekken, zoals de DJ-tafel of het terras? Kies dan voor de huur van een overkappingstent. Bang voor drassige grassige ondergrond? Huur genoeg vloerdelen zodat je een vloer in je tent of buiten hebt, deze houten of rubberen vloeren zijn ideaal als het vochtig weer is.

Waar kun je nog meer aan denken bij slecht weer?

Als je voor vermaak wilt zorgen voor de kinderen, dan kun je denken aan opblaasbare attracties. Weet je niet wat het weer gaat doen? Kies er dan voor om speeltoestellen of attracties te huren die naar binnen kunnen, of kies voor overdekte attracties zoals een overdekt springkussen of ballenbad. Ook volwassenen hebben soms vermaak nodig, en dat kan soms niet beter dan in de simpele vorm van een alcoholische versnapering. Je kunt dan een bar huren, maar als je kiest voor een biertapwagen hoef je geen water bij de wijn -of het bier- te doen.