Recent beoordeelde verhuurbedrijven in Apeldoorn


9,0

Absoluut value for money. wij hebben 2 units van 13,5 kuub gehuurd ter voorbereiding op onze emigratie. In Apeldoorn. Verder zeer tevreden. Enige opmerking is de rotzooi die sommige verhuurders in de gangen laten staan. En het soms ontbreken van voldoende karren om alle dozen naar de etages te krijgen. Maar afgezien hiervan bijna de helft van shurguard en allsafe.... Ben tot op heden altijd zeer netjes geholpen door de mensen achter de telefoon. Lees meer

Gehuurd:

Opslagruimte 10 - 20m³

op 01-10-2023

18-03-2024
Verhuur van opslagruimtes in Apeldoorn en omstreken

Apeldoorn is de grootste stad op de Veluw. Dit betekent dus veel woonplekken en kantoren waar niet alleen mensen, maar ook spullen gevestigd moeten worden. Soms kan ruimte dan ook een groot probleem zijn. Als je in Apeldoorn of een van de plaatsen rondom Apeldoorn woont en graag jouw bezittingen ergens wilt opslaan omdat je zelf even de ruimten niet hebt, huur je vandaag nog een opslagruimte of meubelopslag op Huren.nl. Dit kan bijvoorbeeld als je in de binnenstad van Apeldoorn woont of in een wijk als Apeldoorn-Noord of Apeldoorn-Oost.

Je kunt zelf bepalen voor hoe lang jij jouw spullen wilt opslaan in een van de opslagplaatsen of mobiele opslagboxen die te huur zijn in Apeldoorn. Ook als je buiten Apeldoorn woont, bijvoorbeeld in Deventer, Zutphen, Harderwijk of Vaassen is er altijd wel in de buurt een opslagruimte of meubelopslag te vinden om jouw spullen veilig in op te kunnen slaan. Vaak rijd je binnen een aanzienlijke tijd via de A50 of via de A1 richting Apeldoorn om daar een opslagbox of tijdelijke opslag te huren voor een langere of korte periode. Zo heb jij weer ruimte thuis of op kantoor en hoef je je verder niet druk te maken over je spullen die je hebt opgeslagen in een opslagruimte of meubelopslag.