Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Bos Party Verhuur

Contact

  • Wesselseweg 35
  • 3771 PA Barneveld
  • 0342 224 003

Beoordeling

9,6
172 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 20:00
  • Dinsdag 08:00 - 20:00
  • Woensdag 08:00 - 20:00
  • Donderdag 08:00 - 20:00
  • Vrijdag 08:00 - 20:00
  • Zaterdag 08:00 - 20:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Bos Party Verhuur

10

Houten marktkramen en vuurkorven/fakkels gehuurd voor een kerst-drive voor het personeel. Het bedrijf is goed bereikbaar en meedenkend. Erg vriendelijke mannen!

Gehuurd op: 11-12-2020

10

Bos Verhuur is onze vaste verhuurpartner voor bedrijfsfeestjes. Regelmatig huren we tenten en de aankleding zoals verlichting, geluid en meubels. We worden altijd snel en vakkundig geholpen. Ook het opbouwen afbreken gaat altijd in goed overleg. Fijne partij en kwalitatief goede spullen.

Product gehuurd: Stretchtent

Gehuurd op: 14-12-2019

10

Voor onze bruiloft hebben we servies, afgerokte statafels, zitbanken en een springkussen gehuurd bij Bos Verhuur. De website is overzichtelijk en duidelijk. Ook het contact, op- en afbouwen verliep perfect! De materialen zijn van goede kwaliteit.

Product gehuurd: Servies

Gehuurd op: 29-06-2018

9,0

Beamer en scherm gehuurd, mooi beeld en spullen zijn netjes!

Product gehuurd: Beamer

Gehuurd op: 12-07-2020

10

We gingen uit van mooi weer tijdens de week van 13 juli, maar dat pakte anders uit en wat doe je dan? We hebben op het allerlaatste moment besloten om voor de diploma-uitreiking op onze school 6 tenten gehuurd. Hier kwamen we een dag van te voren mee aanzetten. Bos party verhuur heeft ons geweldig goed geholpen. Vrolijk de tenten opbouwen in de regen en dat alles voor een zeer nette prijs! Ontzettend bedankt jongens, ook namens alle leerlingen die zijn geslaagd! Bart Jansen

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 14-07-2020

9,0

Duidelijke website die de mogelijkheden toont. Snelle opvolging. Flexibel: door weersverslechtering < 24 uur extra partytent besteld. materiaal uitstekende kwaliteit. Nette en zorgvuldig werkende op- en afbouwploeg. Aanrader dit bedrijf!

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 15-07-2020

10

Goede service uitstekende kwaliteit Vriendelijke gastvrij

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 17-07-2020

10

Mooie tent, gekoppeld aan andere. Zwart, chique uitstraling. Daarnaast stoelen, statafels, glaswerk en diverse soorten verlichting. Alles was perfect. Leuk, enthousiast en jong bedrijf. Gerund door gepassioneerde broers. Aanrader

Product gehuurd: Partytent

9,0

Goede kwaliteit, snelle reactie, vriendelijk

Product gehuurd: Partytent

10

Zag er echt super uit. Met een top service!!

Product gehuurd: Prikkabel

9,0

Snelle een nette en overzichtelijke offerte na onze aanvraag. Op de dag van plaatsing stipt op tijd aanwezig en alles netjes opgebouwd voor het tuinfeest. Gehuurde tent, banken, stoelen en statafels zijn netjes en strak, waardoor je gelijk een mooi sfeertje krijgt. Na afloop ook alles weer keurig afgebouwd door de mannen en zelfs de tuin weer teruggebracht in de originele staat... Perfect ontzorgd dus! Zo geef je nog eens graag een feestje!

Product gehuurd: Partytent

10

Voor het barbecue tuinfeest dat ik gaf had ik een heater nodig. Bij Bos Verhuur was het telefonisch contact vriendelijk en informatief. Het werd een loungeheater. De heater werd thuis afgeleverd en gebruiksinstructie werd gegeven. De heater gaf een heerlijke warmte. De volgende dag werd de heater weer opgehaald. De service was prima! Heater voldeed aan de verwachtingen. De service was uitstekend. Contact was vriendelijk en informatief.

Product gehuurd: Gasheater

9,0

Voor de verjaardag van mijn dochter in januari een fantastische feesttent gehuurd en laten plaatsen met kachels en lichtjes en dansvloer en wat je allemaal verder nog nodig hebt voor een supergaaf feest! Volledig ontzorgt en zou iedereen dit vriendelijke bedrijf willen aanbevelen!

9,0

Tent gehuurd voor beurs in Zwitserland. Zeer flexibel qua ophalen en terugbrengen. Goede materialen, erg goed!

9,0

Goed mailcontact, snelle beantwoording van mails. Goed materiaal. Er worden duidelijke afspraken gemaakt.

Schrijf een beoordeling

Informatie over Bos Party Verhuur

Wij verhuren producten en geven advies met verstand van zaken. Met één doel, jou blij maken. Voor je feest, evenement, borrel en meer. Wij leveren easy-up (party)tenten, (flame)heaters, meubilair, koffieautomaten, weddingchairs, houten marktkramen, verlichting etc. Bezorgen en plaatsen is uiteraard mogelijk. Flexibel, meedenkend en een afspraak is afspraak mentaliteit kenmerkt ons! Aarzel niet en neem contact met ons op!

Details openingstijden

Maandag tot en met zaterdag geopend. Wilt u langskomen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Bezorgkosten

Afhankelijk van uw regio berekenen wij bezorgkosten. Bel of mail ons en wij laten u direct de bezorgkosten weten.

Bezorginformatie

Na overleg bezorgen wij op een voor u geschikt moment. Op- en afbouwen door ons is uiteraard ook mogelijk!