Vind jouw beste huurdeal

Tap & Tentverhuur De Baander Smilde

Contact

Beoordeling

9,6
25 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Beoordelingen van Tap & Tentverhuur De Baander Smilde

9,0

Ze hebben dag van te voren alles gebracht, leuke bar met verlichting, koelkast , glazen. Alles goed voor elkaar. Top jongens👍

Product gehuurd: Bar met tapkraan

Gehuurd op: 02-10-2021

10

Top geregeld.

Product gehuurd: Bruidspaar opblaasbaar

Gehuurd op: 30-09-2021

9,0

Voor onze bruiloft hebben we een tuinfeest gehouden. Tafels, mooie stoelen, grote koelers en plastic drinkbekers gereserveerd bij De Baander in Smilde. Als optie hadden we een heather gereserveerd maar die konden we als het weer mee zat een dag van te voren nog annuleren. Hoe mooi is dat! Plastic drinkbeker paar honderd stuks mocht ik 2 maand van te voren halen om die alvast te kunnen gebruiken voor 18e verjaardag van onze zoon. Dit gewoon op vertrouwen meegekregen om later alles in 1 keer af te rekenen. De broers zijn erg klantvriendelijk en vertrouwen hun klanten!! Waardeer daarom enorm de samenwerking en kan mensen verhuur bedrijf de Baander aanraden🤙🏽😉

Gehuurd op: 06-09-2021

10

Mooie barren gehuurd met spotjes de ene met tap en de andere met koeling voldoende ruimte om te koelen. Stapelstoelen en terrastafels degelijk en netjes, statafels, glaswerk, koffiezetapparaat met kopjes. Volgens afspraak gebracht en gehaald. Duidelijke uitleg hoe de tap moest aangesloten en je koffie kon zetten in het bijzondere apparaat. Het werkte perfect! Mede hierdoor is het voor ons een onvergetelijke feestavond geworden. 100% aan te raden.

Product gehuurd: Bar met tapkraan

Gehuurd op: 21-08-2021

9,0

De Baander heeft ons heel fijn geholpen met ons jubileumfeest en in al het meubilair inclusief grote tent, toiletwagen, verlichting, bediening noem maar op voorzien. We kijken terug op een fijne samenwerking en een topfeest.

Product gehuurd: Bar met tapkraan

Gehuurd op: 21-08-2021

10

Alles perfect voor elkaar Goed geregeld

Product gehuurd: Alu tent

Gehuurd op: 15-08-2021

10

Abraham pop en springkussen gehuurd bij De Baander. Goede service, materiaal netjes voor elkaar en duidelijke uitleg. Top geregeld.

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 31-07-2021

10

Goed georganiseerd, meedenkend, vriendelijk, afspraken nakomen. Goede service. Prachtige tent met inrichting, zoals tafels, stoelen, planten, tap, koelkasten, lampen, feestverlichting, glaswerk, dranken,enz. Top geregeld. Een aanrader!

Gehuurd op: 05-08-2021

10

Een abraham gehuurd bij de jongens van de baander in smilde. Heel erg tevreden, snelle reactie, snel geregeld. Echt waar voor je geld. Deze abraham is mee op transport naar wijster gegaan.we hebben een prachtig feestje gehad.mede mogelijk gemaakt door de Baander verhuur smilde Dankjewel! Ook namens de abraham uit wijster!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 06-08-2021

9,0

Goede producten en top service! Een aanrader👍🏻

Product gehuurd: Koelkast

9,0

Tenten, geluidsinstallatie koelbuffet, koelwagen, sta en buffettafels gehuurd. Prima service, snelle levering. koelwagen was een uitkomst alles goed koud! Volgende keer huren we hier zeker weer.

Product gehuurd: Alu tent

10

Super geregeld door De Baander! We hebben een mooi feestje gehad! Bedank!

Product gehuurd: Sarah opblaaspop

Gehuurd op: 17-07-2021

9,0

Top service, hele vriendelijke mensen. En super met brengen en halen. Echt een aanrader 👍👍

Product gehuurd: Koelkast

Gehuurd op: 19-06-2021

9,0

Prima verhuurder, snelle communicatie zonder gedoe. Bruidspaar poppen zijn makkelijk te plaatsen!

Product gehuurd: Bruidspaar opblaasbaar

Gehuurd op: 14-06-2021

10

Voor onze bruiloft heeft Tap & tentverhuur De Baander Smilde/Appelscha het volgende keurig voor ons geregeld. - Aluminium tent - vloer - betonblok verankering - luxe bar met biertap - luxe bar met koelbuffet - meubilair - meubilair rokken - gardarobe - verlichting - feestverlichting - glaswerk lijnen - servies - bier, fris, wijnen, radlers, sterke dranken - installatie van tent, barren enz. We hadden een eigen externe cateraar, maar ook dat kunnen ze regelen. Voor de opmaak van de offerte kwam Stefan persoonlijk bij ons langs. Netjes/ duidelijk/ met verstand van zaken alles uitgelegd wat mogelijk was. Een dag later kregen wij de offerte al op de e-mail. De producten die ze verhuren zijn duidelijk van kwaliteit en zien er ook goed en keurig uit. De afspraken die we maakten werden keurig na gekomen en de service was zeer goed..!! Kortom: leuk familie bedrijf die verstand van zaken heeft/ afspraken nakomt/ netjes is/ kwaliteit producten heeft/ geen poes pas of vreemd gedoe/ een echte aanrader..!!

Gehuurd op: 11-06-2021

Schrijf een beoordeling

Informatie over Tap & Tentverhuur De Baander Smilde

Wij leveren alles voor feest/evenement op locatie. Wij hebben alles onder 1 dak, denk aan: deskundig advies, tenten, barren, interieur enz. Tevens leveren wij alles op catering (buffetten, bbq enz..) gebied en drinken.

Details openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en leveren en halen ook de materialen 7 dagen per week. Dit geldt niet altijd voor tenten.

Bezorgkosten

€ 0,50 per km. Opbouw/afbouw en inrichtingskosten is afhankelijk van de afgenomen goederen.

Bezorginformatie

Voor elk evenement moeten onze verhuurvoorwaarden worden ondertekend.