Springkussen overdekt huren in Almere

10 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 45,- tot € 100,- en hangt af van de afmetingen en het thema van het springkussen. (huuradvies)

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Dichtstbijzijnde
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
60,-
75,-
100,-
Per weekend
120,-
151,-
200,-
Per week
420,-
527,-
700,-
Een overdekt springkussen huren in Almere

Ben je bezig met het organiseren van een buurtfeest, kinderfeestje of een leuke schooldag, en wil je 100% zeker weten dat je de kids kunt vermaken? Dan is het huren van een overdekt springkussen een goed idee. Een overdekt luchtkussen is ideaal voor in de zomer. De overdekking blokt de zon waardoor het springkussen niet gloeiend heet wordt en de kinderen niet snel verbranden. Ook bij slechter weer is een overdekt springkussen ideaal. Het huren van een overdekt springkussen kan bij een aantal verhuurbedrijven in en nabij Almere. Hierboven zie je in één oogopslag een overzicht van alle springkussen verhuurbedrijven in de buurt van Almere. Vergelijk alle bedrijven en vind snel en gemakkelijk de verhuurder en het springkussen die het beste aansluit op je behoefte en wensen.

Alles wat je moet weten over overdekt springkussen verhuur

Er zijn veel verschillende soorten en kleuren overdekte springkussens te huur. Dit varieert van kleine luchtkussens (3x3) tot grote luchtkastelen (6x5 of groter). Verwacht je veel kinderen? Huur dan een groot springkussen. Hoe groter het springkussen des te meer kinderen er tegelijkertijd op mogen. Zorg ervoor dat je dit maximale aantal niet overschreidt, dit kan erg gevaarlijk zijn met ongelukken tot gevolg. Springkastelen wegen vaak meer dan je zult verwachten. Een springkussen is zelden door één persoon te tillen. Het gewicht varieert van 70 tot soms wel 250 kilo. Zorg daarom voor geschikt vervoer zoals een busje of een aanhanger wanneer je het springkussen zelf haalt. Bij enkele verhuurders heb je de mogelijkheid om het luchtkussen te laten bezorgen. Wanneer het springkussen wordt gebruikt dient er altijd een volwassenen aanwezig te zijn. Springkussens worden altijd geleverd inclusief blower. Deze blower moet constant lucht blijven toevoegen aan het overdekte springkasteel. Er is dus ook constant stroom nodig. Heb je geen stroomtoevoer? Huur dan een aggregaat of haspel. Een overdekt springkasteel huren in de omgeving van Almere doe je makkelijk en snel via Huren.nl!