Stenenklem huren

3 aanbieders gevonden. Let op! Het aantal stenen dat je tegelijk kunt dragen met een stenenklem kan verschillen per verhuurder.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal stenen variërend van 5 tot 12 stenen
Geen pijn in handen en rug: huur een stenenklem

Ben je een doe-het-zelver en ga je in de tuin werken met tegels of stenen? Dan kan het handig zijn om een steenklem te huren. Met deze stenenklem kun je stoeptegels, stenen of ander soort tegels makkelijk oppakken, zonder je handen en vingers te veel te belasten. De klem grijpt om de steen heen, en als je de klem optilt aan de hendel, klemt de stenenklem zich automatisch om de steen heen zodat deze opgetild wordt. Een steenklem huren bij een verhuurbedrijf bij jou in de buurt is ideaal als je de hele dag stenen of tegels moet oppakken en neerleggen. Of je nou zakelijk of particulier op zoek bent naar een stenenklem, via Huren.nl vind je de verhuurder bij jou in de buurt.

Til meerdere stenen tegelijk, maar let op de veiligheid!

Met sommige stenenklemmen kun je zelfs meerdere stenen tegelijk tillen. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de stenen en de steenklem zelf kun je tussen de 5 en 12 stenen tegelijk tillen. Houd rekening met de breedte van de stenen, en huur een stenenklem die om de steen heen past. Zorg bij hetgebruiken van de stenenklem dat je handschoenen draagt en schoenen met stalen neuzen. Toch op zoek naar een stenenzuiger of trottoirbandtang, dan huur je deze producten ook makkelijk via Huren.nl!