Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Autoverhuur Harrie v.d. Putten

Contact

  • Liesselseweg 122
  • 5753 PP Deurne
  • 0493-310111

Beoordeling

8,5
11 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Autoverhuur Harrie v.d. Putten

1,0

Al gelijk bij het wegrijden een melding dat de banden spanning niet goed was en de ruitenwisservloeistof moest worden bij gevuld. Dus de eerste stop was bij het eerste tankstation. Gebeld met het verhuurbedrijf om de melding door te geven. Echter 2 dagen later weer een melding over de bandenspanning. Nu zelf naar Deurne gereden om te melden , om uiteindelijk door de garage erlangs geholpen te worden.Ik hoefde alleen maar 2x op en neer naar Maastricht om een doodziek familielid te bezoeken. Het minste wat je dan verwacht is een huurauto met gebreken. Ik reed met buikpijn en redelijk slecht weer naar Maastricht......

Product gehuurd: Sedan

10

Bij het huren van een 6 persoonsbus kreeg ik de nieuwste aanwinst van het wagenpark mee. Super fijne service en een prettige samenwerking. Een aanrader!

Product gehuurd: Bestelbus met dubbele cabine

10

Mooie dichte aanhanger gehuurd, wat een gemak met het onvoorspelbare weer hier, ruim, schoon en degelijk afsluitbaar. Snel een duidelijke offerte ontvangen, huurprijs erg netjes en een redelijke borg . Bij het afhalen duidelijke uitleg en zeer vriendelijk. Autoverhuur Harrie v.d. Putten bedankt en tot een volgende keer.

9,0

Super snel geregeld, flexibel, correcte behandeling en keurig voertuig!

9,0

Snelle offerte, goede prijs en service. Contact is uitmuntend ,duidelijk en vriendelijk. Goede uitleg bij het ophalen van de huurauto. Geen kleine lettertjes.

9,0

Goed bedrijf om snel en efficiënt een (bedrijfs) auto te huren. Zakelijk gezien een goede partner

9,0

professionele benadering van de klant; bestelbussen (2x) gehuurd in goede conditie en schoon.; duidelijke uitleg; snelle en correcte financiële afhandeling op eerstvolgende werkdag.. Hier kun je heel goed terecht terecht !

9,0

Bus gehuurd, de uitleg over het gehuurde is duidelijk, je krijgt een auto mee die er netjes uitziet en ook de afwerking na het inleveren is punctueel. De volgende keer huur ik dus weer bij Harrie v.d. Putten.

10

Goede service, professioneel en duidelijke uitleg! Het zal in ieder geval niet de laatste keer zijn dat we daar gaan huren.

8,0

Harrie van der putten, Dit bedrijf is vriendelijk naar zijn klanten toe... Legt goed uit hoe alles werkt, is betrouwbaar... Huur Prijs is netjes te doen en borg ook.

10

Goed en snel geholpen!

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Autoverhuur Harrie v.d. Putten

Informatie over Autoverhuur Harrie v.d. Putten

Voor elk probleem een oplossing! Of u nu op zoek bent naar een verhuiswagen, een personenauto, een vrachtwagen, aanhangwagen of zelfs een truck, bij ons bent u aan het juiste adres! Ook lease en shortlease is 1 van onze specialiteiten. Van 1 maand tot 1 jaar, alles is mogelijk in elke categorie. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een mooie Citroen DS3, deze auto huurt u al voor een bedrag van € 750,- excl. BTW per maand. De prijs/kwaliteit verhouding is optimaal en bij ons krijgt u geen verrassingen achteraf. Met 2 vestigingen in Deurne en Helmond kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij zijn zeer flexibel in het ophalen en terugbrengen van de huurauto. Tevens faciliteren wij een haal- en brengservice.Kortom Autoverhuur Harrie van der Putten Flexibele service tegen de laagste prijs.

Details openingstijden

Gesloten op zon- en feestdagen