Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Autoverhuur Harrie v.d. Putten

Contact

  • Liesselseweg 122
  • 5753 PP Deurne
  • 0493-310111

Beoordeling

8,8
18 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Autoverhuur Harrie v.d. Putten

9,0

Snelle offerte, eerlijke prijs, dag vantevoren werd ik nog gebeld wanneer ik de auto kwam ophalen, netjes. Auto in prima staat en schoon. Ophalen duurde wat lang omdat er maar 1 persoon achter de balie zat die alles moest registreren en vervolgens ook de uitleg bij de auto moest doen. Als er dan 3 wachtenden voor je zijn ben je al gauw 25min verder. Uitleg over de auto en rondje om de auto om de aanwezige schade vast te stellen was erg summier. Maar Harrie vd Putten is een zeer betrouwbare partij die niet moeilijk doet. Inleveren van de auto 's avonds is perfect. Financiële afhandeling ook! Top dus, aanrader en ik ga de volgende keer zeker weer huren bij Harrie vd Putten.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 29-02-2020

9,0

Goede service. Snelle afhandeling bij het ophalen. De auto prima in orde. Goede afhandeling bij het afwerken.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 26-02-2020

10

Goede service, fijn materiaal, alles goed verzorgd. Huur al meerdere jaren 2x per jaar, met kerst en verjaardag ouder. Bevalt uitstekend.

Gehuurd op: 29-02-2020

9,0

Vlotte vriendelijke benadering. duidelijke uitleg. Hele soepele opstelling over haal en terugbreng tijdstippen

Product gehuurd: Bestelbus met dubbele cabine

Gehuurd op: 28-02-2020

9,0

's Morgens gebeld, gelijk ophalen, 's avonds weer neerzetten en alles wordt geregeld tegen een redelijke prijs.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 29-02-2020

10

Prima service, alle eventuele schadepunten worden vooraf samen met de huurder nagelopen zodat hierover achteraf geen misverstanden over ontstaat. Alles was netjes en schoon aan de bakwagen zelf.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 22-02-2020

9,0

Prima auto. Gebruiksvriendelijk. Goede en duidelijke uitleg over de voorwaarden. Deskundig en vriendelijk personeel.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 15-02-2020

1,0

Al gelijk bij het wegrijden een melding dat de banden spanning niet goed was en de ruitenwisservloeistof moest worden bij gevuld. Dus de eerste stop was bij het eerste tankstation. Gebeld met het verhuurbedrijf om de melding door te geven. Echter 2 dagen later weer een melding over de bandenspanning. Nu zelf naar Deurne gereden om te melden , om uiteindelijk door de garage erlangs geholpen te worden.Ik hoefde alleen maar 2x op en neer naar Maastricht om een doodziek familielid te bezoeken. Het minste wat je dan verwacht is een huurauto met gebreken. Ik reed met buikpijn en redelijk slecht weer naar Maastricht......

Product gehuurd: Sedan

10

Bij het huren van een 6 persoonsbus kreeg ik de nieuwste aanwinst van het wagenpark mee. Super fijne service en een prettige samenwerking. Een aanrader!

Product gehuurd: Bestelbus met dubbele cabine

10

Mooie dichte aanhanger gehuurd, wat een gemak met het onvoorspelbare weer hier, ruim, schoon en degelijk afsluitbaar. Snel een duidelijke offerte ontvangen, huurprijs erg netjes en een redelijke borg . Bij het afhalen duidelijke uitleg en zeer vriendelijk. Autoverhuur Harrie v.d. Putten bedankt en tot een volgende keer.

9,0

Super snel geregeld, flexibel, correcte behandeling en keurig voertuig!

9,0

Snelle offerte, goede prijs en service. Contact is uitmuntend ,duidelijk en vriendelijk. Goede uitleg bij het ophalen van de huurauto. Geen kleine lettertjes.

9,0

Goed bedrijf om snel en efficiënt een (bedrijfs) auto te huren. Zakelijk gezien een goede partner

9,0

professionele benadering van de klant; bestelbussen (2x) gehuurd in goede conditie en schoon.; duidelijke uitleg; snelle en correcte financiële afhandeling op eerstvolgende werkdag.. Hier kun je heel goed terecht terecht !

9,0

Bus gehuurd, de uitleg over het gehuurde is duidelijk, je krijgt een auto mee die er netjes uitziet en ook de afwerking na het inleveren is punctueel. De volgende keer huur ik dus weer bij Harrie v.d. Putten.

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Autoverhuur Harrie v.d. Putten

Informatie over Autoverhuur Harrie v.d. Putten

Voor elk probleem een oplossing! Of u nu op zoek bent naar een verhuiswagen, een personenauto, een vrachtwagen, aanhangwagen of zelfs een truck, bij ons bent u aan het juiste adres! Ook lease en shortlease is 1 van onze specialiteiten. Van 1 maand tot 1 jaar, alles is mogelijk in elke categorie. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een mooie Citroen DS3, deze auto huurt u al voor een bedrag van € 750,- excl. BTW per maand. De prijs/kwaliteit verhouding is optimaal en bij ons krijgt u geen verrassingen achteraf. Met 2 vestigingen in Deurne en Helmond kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij zijn zeer flexibel in het ophalen en terugbrengen van de huurauto. Tevens faciliteren wij een haal- en brengservice.Kortom Autoverhuur Harrie van der Putten Flexibele service tegen de laagste prijs.

Details openingstijden

Gesloten op zon- en feestdagen