Trolley huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
<a>Eenvoudig goederen verplaatsen met een magazijntrolley&nbsp;</a>

Een trolley is een logistiek middel om goederen op een praktische manier van A naar B te verplaatsen. Trolleys, ook wel rolcontainers genoemd, zijn in verschillende soorten en maten te huur, zoals de antidiefstal trolley of de orderverzamel container. Een trolley is een handig middel om goederen in te vervoeren zonder dat deze schade oplopen. Trolleys worden veelal gehuurd tijdens piekmomenten van bijvoorbeeld retailers of groothandels.

 

Verschillende soorten trolleys om te huren

Trolleys zijn te huur in verschillende soorten, om te beginnen: de standaard rolcontainer. Dit zijn rolcontainers met zowel twee, drie als vier hekken. Elke variant heeft zijn voor- en nadelen. Een twee heks rolcontainer is eenvoudig te vullen en legen, maar producten zijn wel kwetsbaar voor eventuele beschadigingen omdat de producten er uit kunnen vallen. Rolcontainers met drie of vier hekken zijn op hun beurt zwaarder, maar schermen de producten wel goed af. Dan zijn er de nestbare rolcontainers. Kenmerkend voor de nestbare rolcontainer is dat het onderstel kan worden ingeklapt, waardoor de containers in elkaar kunnen worden geschoven. Hierdoor creëer je extra ruimte, wat handig kan zijn op de werkvloer of tijdens transport. Antidiefstal rolcontainers zijn in zijn geheel voorzien van hekken, zowel aan de zijkanten als de bovenkant. De rolcontainer kan met een slot worden afgesloten. Het materiaal van de boden kan ook verschillen, deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: metaal, kunststof of hout. De statische belasting ligt tussen de 400 en 600 kg. 

Handig om te weten als je een rolcontainer huurt 

Als je een trolley huurt wordt deze in goede staat geleverd. Dat wilt zeggen, ze worden voor en na verhuur gecheckt op schade. Op deze manier weet je zeker dat je altijd een goed werkende trolley hebt. Trolleys kun je in kleine aantallen huren maar ook in zeer grote hoeveelheden. Soms kan het voordeliger uitpakken om voor een langere periode de rolcontainer te huren. Twijfel je over de juiste trolley als logistieke oplossing, vraag het verhuurbedrijf naar keuze dan om je te informeren over de verschillende mogelijkheden. 

Gerelateerde categorieën