Valentijnsdag

Maak van deze Valentijnsdag een dag om nooit te vergeten

Het is fijn om een dag te hebben waarop je elkaar eens lekker kunt verwennen, kunt verrassen, en even extra tijd voor elkaar kunt vrijmaken om de liefde te vieren. Want de rest van het jaar sta je er misschien wel niet zo bij stil. En hoe leuk is het om iemand blij te maken met iets wat jij geregeld hebt!

Romantiek onderweg op Valentijnsdag

Valentijnsdag is maar één dag per jaar. Het is dan ook best mogelijk om eens flink uit te pakken. Ook als je budget dat niet echt toelaat. Hoe dan? Door te huren! Huren.nl heeft even flink gebrainstormd en we hebben een aantal leuke uitjes bedacht om jouw Valentijn mee te verrassen. Laten we rustig beginnen: huur een motorboot of elektrobootje ergens bij een mooi meer. Zorg dat jullie dekentjes mee hebben: februari mag dan wel aan het eind van de winter zitten, het is nog lang niet warm genoeg om lange tijd stil te zitten. Liever iets actiever? Dan is het een goed plan om jouw lieveling te verrassen met een kano voor twee. Wil je je liefje kunnen aankijken tijdens het roeien? Huur dan twee eenpersoons kajaks. Wil je liever aan wal blijven? Huur dan twee solexen of scooters waarmee je samen de wereld aan kunt. Niet gek of origineel genoeg? Wat dacht je van het huren van een tuk tuk! Moet je wel even je beste vriend of een voorbijganger vragen of hij of zij jullie wil vervoeren. Rijd bijvoorbeeld naar de plek waar jullie elkaar ontmoeten of voor het eerst zoenden. Lekker romantisch, toch? Nog niet goed genoeg? Huur een limousine, laat jullie naar de plaatselijke bios rijden en kijk samen een mooie film. Te modern? Doe hetzelfde, maar laat jullie vervoeren door een koets met prachtige paarden voorgespannen.

 

Het oog wil ook wat: huur de juiste kleding en aankleding

Geen zin om de deur uit te gaan? Of staat het weer het niet toe? Dan zijn er genoeg mooie verrassingen die je kunt organiseren voor jouw Valentijn. Tover jouw huis om tot een romantisch paleis. Huur een geurmachine en verspreid heerlijke zwoele geuren door de ruimte. Huur een sneeuwvlokkenmachine om het binnen te laten sneeuwen zodat jullie kunnen dansen door de sneeuw. Huur een gourmetstel of fondueset om samen heerlijk te genieten van het eten. Wat trek je aan? Je kunt niet weer aankomen met dat zwarte jurkje of het pak dat je naar je werk draagt. Huur een mooie smoking of een sprankelende cocktailjurk en wees zelf het valentijnscadeautje. Huren.nl wenst je een hele fijne Valentijnsdag!