Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Valentijnsdag

Maak van deze Valentijnsdag een dag om nooit te vergeten

Het is fijn om een dag te hebben waarop je elkaar eens lekker kunt verwennen, kunt verrassen, en even extra tijd voor elkaar kunt vrijmaken om de liefde te vieren. Want de rest van het jaar sta je er misschien wel niet zo bij stil. En hoe leuk is het om iemand blij te maken met iets wat jij geregeld hebt!

Romantiek onderweg op Valentijnsdag

Valentijnsdag is maar één dag per jaar. Het is dan ook best mogelijk om eens flink uit te pakken. Ook als je budget dat niet echt toelaat. Hoe dan? Door te huren! Huren.nl heeft even flink gebrainstormd en we hebben een aantal leuke uitjes bedacht om jouw Valentijn mee te verrassen. Laten we rustig beginnen: huur een motorboot of elektrobootje ergens bij een mooi meer. Zorg dat jullie dekentjes mee hebben: februari mag dan wel aan het eind van de winter zitten, het is nog lang niet warm genoeg om lange tijd stil te zitten. Liever iets actiever? Dan is het een goed plan om jouw lieveling te verrassen met een kano voor twee. Wil je je liefje kunnen aankijken tijdens het roeien? Huur dan twee eenpersoons kajaks. Wil je liever aan wal blijven? Huur dan twee solexen of scooters waarmee je samen de wereld aan kunt. Niet gek of origineel genoeg? Wat dacht je van het huren van een tuk tuk! Moet je wel even je beste vriend of een voorbijganger vragen of hij of zij jullie wil vervoeren. Rijd bijvoorbeeld naar de plek waar jullie elkaar ontmoeten of voor het eerst zoenden. Lekker romantisch, toch? Nog niet goed genoeg? Huur een limousine, laat jullie naar de plaatselijke bios rijden en kijk samen een mooie film. Te modern? Doe hetzelfde, maar laat jullie vervoeren door een koets met prachtige paarden voorgespannen.

 

Het oog wil ook wat: huur de juiste kleding en aankleding

Geen zin om de deur uit te gaan? Of staat het weer het niet toe? Dan zijn er genoeg mooie verrassingen die je kunt organiseren voor jouw Valentijn. Tover jouw huis om tot een romantisch paleis. Huur een geurmachine en verspreid heerlijke zwoele geuren door de ruimte. Huur een sneeuwvlokkenmachine om het binnen te laten sneeuwen zodat jullie kunnen dansen door de sneeuw. Huur een gourmetstel of fondueset om samen heerlijk te genieten van het eten. Wat trek je aan? Je kunt niet weer aankomen met dat zwarte jurkje of het pak dat je naar je werk draagt. Huur een mooie smoking of een sprankelende cocktailjurk en wees zelf het valentijnscadeautje. Huren.nl wenst je een hele fijne Valentijnsdag!

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Welke limousines kan ik huren?

  Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op jouw zoekopdracht hebben we verhuurders voor de volgende soorten limousines: de Chrysler limousine, Excalibur Limousine, Lincoln limousine, Hummer limousine, roze limousine en de Princess vanden Plas limousine. Om te zien welke limo je bij jou in de buurt kunt huren adviseren we je om een kijkje te nemen op de website van de verhuurders.

 • Hoe kan ik een limousine huren?

  Een limo huren is vrij eenvoudig. Een limousine huren doe je vaak via een offerteaanvraag op de website van de verhuurder. Bij enkele verhuurders kun je de limousine ook direct online reserveren. Bij de aanvraag noteer je alle persoonsgegevens, je wensen en de datum waarop je de limousine wilt huren. De verhuurder neemt vervolgens telefonisch contact met je op om de reservering te voltooien. Bij enkele verhuurder kun je de limousine alleen telefonisch reserveren. Vergelijk de verhuurders en de limousines, vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoefte en doorloop de stappen op de website.

 • Wat is de minimale huurperiode?

  De minimale huurperiode van een limo is afhankelijk van de verhuurder, dit kan variëren van een uur tot één dagdeel. Kijk voor de minimale huurperiode op de website van de verhuurder. Staat de minimale huurperiode niet vermeld op de website? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder. Bekijk alle verhuurders met een limousine te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 • Hoe kies ik de juiste verhuurder?

  Het kiezen van de juiste limousine verhuurder is sterk afhankelijk van jouw wensen, dit hangt vaak weer sterk af van waarvoor je de limo wil huren. Het kan voor een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld leuk zijn om een roze limousine te huren, het aantal verhuurders hiervan is vaak wat beperkter. Indien je een limousine wil huren voor een feest kan een minibar en geluidsinstallatie belangrijk zijn. Bekijk of de verhuurder extra kosten rekent voor de drankjes. Er zijn veel verhuurders die ook andere services aanbieden. Denk hierbij aan rondritten, bruiloft ritten, bodyguard service en of foto service voor bijvoorbeeld een bruiloft.

 • Heb ik de mogelijkheid om mijn reservering kosteloos te annuleren?

  Bij veel limousine verhuur is het mogelijk om je reservering kosteloos te annuleren, mits je dit op tijd doet. Hoe ver van tevoren je de reservering dient te annuleren verschilt per verhuurder. De regels omtrent het annuleren staan vermeld in de algemene voorwaarden van de verhuurder, check deze voorwaarden voordat je een limo gaat huren! Zo voorkom je eventuele verrassingen. Een limousine huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl.

 • Wanneer start de huurperiode?

  In de meeste gevallen start de huurperiode zodra de chauffeur bij de verhuurder verstrekt tot hij weer bij de verhuurder arriveert. Hou er dus rekening mee dat je ook betaald voor de reisuren waarbij je zelf geen gebruik maakt van de limousine. Het kan dus voordeliger zijn om een limousine bij jou in de buurt te huren.

 • Hoe en wanneer moet ik betalen voor de reservering?

  Wanneer je een limousine wilt huren moet je vaak een offerte aanvragen. Je kunt vervolgens akkoord gaan met de offerte. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, dan betaal je vaak de reservering via een bankoverschrijving. In enkele gevallen kun je de reservering direct met iDeal betalen. Er zijn ook bedrijven waarbij je op factuurbasis kunt betalen. Bekijk de betaalmogelijkheden op de website van de door jou gekozen verhuurder. Kun je niks vinden over de betaalmogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.

 • Is het mogelijk de boeking ter plekke te verlengen?

  Of dit mogelijk is ligt vaak af van eventuele vervolg ritten. In overleg met de chauffeur en of kantoor is het mogelijk wanneer de chauffeur geen vervolg ritten heeft. Hoe de extra uren betaald moeten worden verschilt per verhuurder. Bij de ene verhuurder dien je gelijk te betalen en bij de andere verhuurder krijg je na afloop nog een factuur.

Levering

 • Is de limousine voorzien van een chauffeur?

  Afhankelijk van de verhuurder zit er in de meeste gevallen een bestuurder bij de huur van een limo, de kosten van de bestuurder zijn in de meeste gevallen ook in de prijs opgenomen. De chauffeurs worden meestal geëvalueerd op professioneel gedrag, zodat je volledig je gang kan gaan.

 • Wordt de drank in de limousine meegeleverd?

  In de meeste limousine arrangementen zitten er vaak wat drankjes, variërend van champagne tot fris inbegrepen. Het is daarnaast vaak mogelijk om de minibar te laten vullen met dranken naar keus, echter wordt hier vaak wel een meerprijs voor gerekend dus overleg dit met de verhuurder. Om de arrangementen te bespreken willen we je adviseren om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder.