Oud en Nieuw

Een verrassend Oud en Nieuw

Er zijn met Oud en Nieuw meerdere dingen die je kunt doen. Sommige mensen zijn zo bang voor het vuurwerk dat ze een hutje op de hei huren om te ontkomen aan al het geknal en geflits. Anderen merken niets van vuurwerk omdat ze tot diep in de nacht aan het feesten zijn in cafés, clubs, en andere zalen. Weer anderen vieren Oud en Nieuw thuis of op een aparte locatie, samen met een kleine of grotere groep vrienden en familie. Hoe jij het ook gaat vieren dit jaar, met de huurtips van Huren.nl wordt Oud en Nieuw sowieso een knalfuif.

De laatste dag voor je goede voornemens ingaan

Wist je dat de meeste sportscholen in januari ineens een stormloop aan aanmeldingen krijgen? Dat komt omdat iedereen goede voornemens maakt, en deze zodra het nieuwe jaar ingeslagen is, in laat gaan. Dat betekent dat oudejaarsavond de laatste dag is dat je nog even te buiten kunt gaan aan heerlijke hapjes en drankjes. Huur voor tussendoortjes en/of voor de kinderen een poffertjesbakplaat, wafelbakijzer, pannenkoekenplaat of chocoladefontein. Zo kun je de hele avond door lekker snoepen. Voor het avondeten is het handig om een gourmetstel of een fondueset te huren. Sommige gourmetstellen zijn voor wel twaalf personen. Als je meer gasten verwacht, kun je natuurlijk ook meerdere gourmetstellen of fonduesets huren (ook handig: zo hoeft niemand over de tafel heen te hengelen). Qua drank moet het jou en je gasten natuurlijk ook niets ontbreken: je kunt een biertap huren, zodat iedereen zijn eigen biertje kan tappen (of zodat iemand eenvoudig jouw gasten kan bedienen). Maar bij Oud en Nieuw hoort natuurlijk ook een beetje de glühwein! Daarom kun je een glühweinketel huren. Deze houdt de glühwein lekker warm, zodat je, ouderwets, met een soeplepel een glaasje glühwein in een mok kunt scheppen.

Zorg dat jij en je gasten niets te kort komen

Als je een Oud en Nieuwfeest houdt in jouw eigen huis, of op een locatie waar normaliter niet zoveel gasten ontvangen worden, is het van belang dat je ervoor zorgt dat er voor iedereen een zitplek is en natuurlijk genoeg bestek etc. als je je gasten ook eten serveert. Denk dus op tijd aan het huren van servies, glaswerk, bestek, stoelen en tafels. Wil je meer een borrelsfeer maken, huur dan statafels. Let op: niet alle verhuurbedrijven zijn open op oudejaarsavond, hoewel Nieuwjaarsdag officieel de vrije dag is. Houd hier rekening mee als je spulletjes wilt gaan huren! Huren.nl wenst je een heel gelukkig Nieuwjaar!