Moederdag

Vergeet Moederdag niet dit jaar!

In Nederland valt Moederdag ieder jaar op de tweede zondag van mei. Dat betekent dat het niet altijd op dezelfde datum is, wat onhandig kan zijn, omdat je het dan niet altijd goed kunt onthouden. Gelukkig speelt de media en de verschillende winkels er met reclames goed op in, zodat je meestal ruim op tijd weer herinnerd wordt aan het feit dat Moederdag in de buurt komt.

Verras mama op een originele wijze

Na jarenlang cadeautjes gemaakt te hebben op de basisschool voor je moeder om te geven op Moederdag, en na ook een aantal jaar je techniekproject of tekenproject van de middelbare op te geven als cadeau aan je mams is het misschien tijd voor een origineler cadeau. Of je nou je eigen moeder, je oma of je vriendin of vrouw wilt verrassen, Huren.nl geeft graag wat tips. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een spiegelreflex te huren en om, ter ere van Moederdag, een familiefoto te gaan maken! Je kunt ook van te voren een sportcamera of een gewone camcorder huren om een filmpje op te nemen ter ere van je Moeder. Film alle dingen die ze leuk vindt, of film interviews van al haar kinderen. Willen jullie haar toch ouderwets verrassen met een ontbijtje op bed? Huur dan een espressomachine, daarmee kun je de heerlijkste koffie zetten. Bovendien heeft ze er de rest van de dag ook nog plezier van!

Mooi weer op Moederdag? Ga eropuit!

Ga je er liever op uit met Moederdag, en wil je jouw mama een onvergetelijk dagje uit bezorgen? Laat haar dan voor een dagje VIP zijn: vertel haar dat jij vanaf nu alles voor haar doet voor één dagje. Als klap op de vuurpijl kunnen jullie een limousine huren, om haar in stijl te vervoeren! Er zijn verschillende soorten limousines te huur, maar bijvoorbeeld een mooie Chrysler of Lincoln zou perfect passen bij de gelegenheid. Als het mooi weer is kunnen jullie ook een huifkar huren en met het hele gezin, of gewoon met z’n tweeën, een mooie huifkartocht maken. Je mag vaak gewoon zelf het paard mennen! Liever een stalen ros? Verras jouw moeder, oma of vrouw met een dagje solex rijden of huur fietsen en ga eropuit!