Vaderdag

De derde zondag van juni is het Vaderdag

Ben je net blij dat je in mei de juiste zondag vroeg opgestaan bent om een ontbijtje op bed te smeren, komt Vaderdag er alweer aan. Onthoud vanaf nu, voor eens en voor altijd: Vaderdag wordt gevierd op de derde zondag in juni. Aan je vader zijn misschien geen bloemen en een mooi gedicht besteed, en ben je op zoek naar iets origineels en avontuurlijks om jouw paps mee te verrassen dit keer? Huren.nl heeft wel wat ideeën.

Vaderdag, het kan niet avontuurlijker dan dit

Wie wil jij verrassen met Vaderdag? Je vader, of ben je nog op zoek naar een passende verrassing voor je opa of voor je manlief? Huren.nl heeft wat huurideeën bedacht voor de avonturier onder de vaders. Het voordeel van huren is namelijk dat je hele toffe producten kunt huren voor een zeer schappelijke prijs! Let op, Vaderdag is op een zondag, dus bekijk wel of het verhuurbedrijf open is op die dag! Verras jouw vader ’s ochtends met een ritje op een motor, in een speciale auto zoals een supersnelle sportauto, of een motorboot. Wil je nog iets meer uitpakken? Huur dan een motorjachtboot (dan kan de hele familie ook meegenieten!), of een speedboot. Houdt je vader echt van crossen door de bossen? Huur dan samen quads en ga de strijd aan tussen vader en zoon (wel je papa laten winnen, het is per slot van rekening Vaderdag)!

Een ouderwetse Vaderdag vieren

Wil je het liever wat rustiger aan doen deze Vaderdag, omdat jullie vorig jaar al een helikopter gehuurd hadden om een reisje boven de stad te maken, om vervolgens in een gehuurde limousine te stappen om aan iedereen te laten zien hoe top jouw vader is? Dan is het misschien een leuk en origineel idee om een camcorder te huren, en een mooie reportage te filmen en die cadeau te doen aan jouw vader op Vaderdag. Wil je eens een Vaderdag besteden net zoals vroeger? Huur dan een sjoelbak of Oudhollandse spellen en maak er een vrolijke, ouderwetse zondag van! Huren.nl wenst je een fijne Vaderdag.