Kerstdiner benodigdheden huren

Wat heb je nodig en kun je huren voor jouw kerstdiner?

Is Kerst bij jou thuis elk jaar weer hetzelfde? Appelmoes van je tante, te ver doorgekookte aardappelen en die eeuwige cranberrysaus van je neef? Dat moet anders! Stel dit jaar voor om het kerstdiner te regelen, en maak het onvergetelijk! Deze tips zijn trouwens ook uitstekend toepasbaar op bedrijfsfeesten met een kerstthema! De eerste ‘levensbehoeften’ bij een kerstdiner spreken misschien voor zich, maar worden soms ook gewoon over het hoofd gezien en dat zou zonde zijn! Een kerstdiner met familie of op het werkt betekent vaak: veel mensen. Huur dus genoeg voor iedereen. Denk hierbij aan: stoelen, tafels, statafels voor de borrel, en aankleding: een kerstboom, kandelaars en kaarsen, mooie kroonluchters en LED-meubels om een moderne wintersfeer te creëren. Wist je dat je ook een heel decor kunt huren met kerstthema? Niet alleen de decorwanden, maar inclusief de hele aankleding? Hoef je zelf niet eens losse stoelen en tafels te huren! Is er een dresscode bij jouw kerstdiner? Cocktail? Black Tie? Herenpakken, smokings, cocktailjurkjes en galajurken zijn gewoon te huur (wel oppassen dat je niet die overheerlijke chocoladesaus morst op je gehuurde kleding).

Wat kan er echt niet ontbreken bij het ideale kerstdiner?

Aankleding is, hoe mooi het er ook uit ziet, misschien niet eens het allerbelangrijkste, dat is natuurlijk het eten! Eén van onze medewerkers van Huren.nl heeft het nog steeds over de ovenschotel van een kerstdiner van vijf jaar geleden! Altijd gezellig en stiekem ook lekker makkelijk (geen uren in de keuken uitsloven) is het huren van een gourmetstel. De gasten koken hun eigen eten! Ook net zo leuk, met iets meer voorbereidingstijd is het huren van een fondueset. Kaasfondue, vleesfondue, alles kan! Voor het toetje kan een chocoladefontein niet ontbreken. Doop vruchtjes, stukjes cake, dadels, marshmallows en, waarom ook niet, stukjes brownie onder in de chocoladefontein en lik je vingers erbij af! 

Hoe maak je deze Kerst extra speciaal?

Vaak duurt het een tijdje voordat het eten klaar is, en zodra alle werk-, familie-, en roddelperikelen zijn besproken is het leuk om je gasten op een andere manier te entertainen. Wat dacht je ervan om een bingospel te huren, zodat je ouderwets een potje bingo kan spelen. Over ouderwets gesproken: leuk voor kinderen én voor volwassenen, is het huren van Oudhollandse spelletjes: zaklopen, ringsteken, blikgooien, sjoelen, het kan allemaal. Als je kerstdiner dan niet onvergetelijk is, weten wij het ook niet meer!