Kasttransporter huren

2 aanbieders gevonden. De prijs van een kasttransporter kan verschillen. Vergelijk dus goed en vind het juiste verhuurbedrijf.

Top 2 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Gewicht variërend van 7,5 tot 9,7 kg
Laadvermogen variërend van 250 tot 1.200 kg
Binnenmaat variërend van 55 tot 62 cm
Materiaal wielen nylon of rubber
Zware kasten eenvoudig transporteren met een kasttransporter

Kasttransporter is een perfect verhuishulpje om te huren als je zware goederen, zoals een kast, wilt transporteren. Een kastentransporter schuif je gemakkelijk onder de kast. Vervolgens kan je de zware kast wegrollen. Een kasttransporter is anders dan een meubelhondje, omdat de drie wielen aan beide zijkanten van het meubel uitkomen: het draagvlak ligt dus heel dicht bij de grond. Dit zorgt ervoor dat je zware kasten heel eenvoudig op de kasttransporter wipt en zo kan vervoeren.

Verschillende soorten kastentransporters te huur

Kasttransporters, ook wel kastenverplaatser, verhuisteckel of dieplader genoemd, zijn robuuste maar lichte hulpmiddelen bij inpandige verhuizingen. Het voordeel van het huren van een kasttransporter is dat de kast verticaal vervoert kan worden. Wanneer de kast stevig genoeg is, en er geen breekbare voorwerpen in liggen, hoeft de kast vaak niet leeg gehaald te worden. Dat scheelt tijd, moeite en je rug. Als je een kasttransporter huurt is het goed om erop te letten dat je er één huurt met non-marking wielen. Dat zijn speciale banden die geen strepen achterlaten op de vloer. Wel zo fijn.

Het laadvermogen van kastentransporters verschilt sterk en varieert per verhuurbedrijf van 250 tot wel 1.200 kg. Het is belangrijk om rekening te houden met de binnenmaat van de kastentransporter. Daar moet de kast immers in passen. De binnenmaat varieert per dieplader van 55 tot 62 cm. Twijfel je over de juiste kasttransporter vraag het verhuurbedrijf dan om meer informatie. Wanneer je aan het verhuizen bent kan het ook handig zijn om andere praktische verhuismiddelen te huren zoals trappenlopers of verhuiskratten. Vaak zijn deze producten bij hetzelfde verhuurbedrijf te huren als waar je de kastlader huurt.