Rader bootje huren

Lekker dobberen op het water? Huur rader bootjes!

Rader bootjes, ook bekend als waterbootjes of aquabootjes, zijn kleine 1-persoons bootjes die met de hand worden aangedreven. Je komt vooruit door het rad te laten draaien en als je een bocht wil maken, dan moet met één hand iets harder draaien dan met de andere. De bootjes vormen een echte eyecatcher en kun je gebruiken op een meer of plas, maar ook in een zwembad. Organiseer je een verjaardagsfeestje of een evenement aan het water? Huur dan een paar van deze leuke waterbootjes en laat je .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

gasten heerlijk lui dobberen op het water. Geschikt voor jong en oud. Ben je op zoek naar nog meer spetterend vermaak? Wat dacht je van een waterloopmat of een watertrampoline? Plezier gegarandeerd!

Kenmerken van de waterbootjes

Waterbootjes zijn gemaakt van kunststof en zijn daardoor erg licht van gewicht. Het zal dus niet moeilijk zijn om vooruit te komen in het water. Bovendien zijn de bootjes dubbelwandig, dus kunnen ze best tegen een stootje. Hou rekening met je gezelschap (kinderen of volwassenen) en ga voor bootjes van het juiste formaat. Huur je de bootjes voor kinderen, dan bieden sommige verhuurbedrijven de mogelijkheid om er zwemvesten bij te huren. Dit kan tevens verplicht zijn. Veel spetterplezier!

Kenmerken en varianten van Rader boot

Toegestane max. gewicht variërend van 50 tot 120 kg