Big bag huren

Top 3 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Recente reserveringen

1m³ BigBag leeg in Utrecht

voor 1 week bij Huijgen Transport

07-04-2024

1m³ Schone puin BigBag in Den Bosch

bij Container Service Maasdriel B.V.

02-04-2024
De compacte container vervanger voor de kleinere klussen.

Ben je bezig met een klus, blijft er een hoop afval over maar heb je geen ruimte voor een grote container? Dan is een big bag een goede vervanger! Deze grote zak is zeer geschikt voor de wat kleinere klus om het afval af te voeren. De big bag wordt ook veel gebruikt om bijvoorbeeld zand, grind of stenen te vervoeren. Eenmaal gevuld kan de big bag gemakkelijk worden opgehesen aan de aangenaaide lussen.

Welke type big bags zijn er?

Er kunnen verschillende big bags worden gehuurd voor verschillende soorten afval. Zo zijn er big bags specifiek voor bijvoorbeeld puinafval, grof vuil, zand en hout. Hoewel de big bags vaak hetzelfde zijn, wordt het afval wel gescheiden. Kijk daarom goed bij de verhuurder voor welk afval de big bag geschikt is. Een big bag heeft vaak een inhoud van 1m³.

Hoe werkt het huren van een big bag?

Een big bag bestellen doe je gemakkelijk via de website van een verhuurbedrijf. De leverwijze verschilt per verhuurder. Bij sommigen dien je de big bag zelf op te halen, terwijl anderen de big bag per post versturen. Eenmaal gevuld, komt het verhuurbedrijf de gevulde big bag ophalen om het afval af te voeren.