Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Attractieverhuur YP-Events

Contact

  • Biezen 76b
  • 2771 CN Boskoop
  • 0182-752187

Beoordeling

10
4 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 18:00
  • Dinsdag 08:30 - 18:00
  • Woensdag 08:30 - 18:00
  • Donderdag 08:30 - 18:00
  • Vrijdag 08:30 - 18:00
  • Zaterdag 08:30 - 18:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Attractieverhuur YP-Events

10

Super mooie Abraham, keurig neergezet en weer opgehaald, alles op de tijdstippen die wij wilden (zelfs op zondag).

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 31-01-2021

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Bedankt voor deze super leuke beoordeling! De abraham had een mooi plekje bij jullie voor de deur:-) We hopen jullie een volgende keer uiteraard weer van dienst te mogen zijn. Gr. YP-Team!

10

Abraham gehuurd om onze collega te verrassen. Netjes opgezet door het personeel. Kregen een hele leuke videoboodschap terug van onze collega en daarop was duidelijk te zien en te horen hoe blij verrast hij was. Voelt zich echt jarig vandaag!

Product gehuurd: Abraham opblaaspop

Gehuurd op: 20-11-2020

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Beste Lisa, bedankt voor deze super leuke beoordeling! Jullie collega heeft een verjaardag gehad om nooit te vergeten. We zijn blij dat we jullie in deze bijzondere tijd hebben kunnen helpen met een opblaasbare Abraham. Graag tot een volgende keer!

10

Wij hebben de Energy Run 3-part gehuurd voor de verjaardag van onze Kids. De hele klas uitgenodigd en feesten maar. De Kids hebben zich super vermaakt. De baan was er netjes op de afgesproken tijd en werdt ook weer op tijd opgehaald op een hele relaxte manier. Zeker een aanrader. Mannen van YP-Events, tot volgend jaar.

Product gehuurd: Afmatbaan

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Peter het was een feestje bij jullie! Bedankt voor de gastvrijheid, hulp en leuke opdracht! Tot volgend jaar:-)

10

Goede service, Veilige en goede producten. Ruime keuze uit het assortiment. Vriendelijk en professioneel personeel.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 07-10-2020

Reactie van Attractieverhuur YP-Events

Bedankt voor deze onwijs leuke beoordeling Elisa! We hopen je in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Gr. Team YP-Events

Schrijf een beoordeling

Informatie over Attractieverhuur YP-Events

Bij Attractieverhuur YP-Events huur je de meest spraakmakende (opblaas)attracties van Nederland! Van een prachtig springkussen, stoere stormbaan tot unieke opblaasfiguren en heerlijke traktaties. Bij ons huur je o.a. springkussens, stormbanen en unieke waterpret attracties. Laat u verbazen door de vele mogelijkheden, unieke kwaliteit en service. Bij YP-Events huur je uitsluitend springkussens en attracties van Europese top kwaliteit. Al onze springkussens en attracties zijn voorzien van een geldig keuringscertificaat.Opzoek naar nog meer voor je evenement?Wij verhuren o.a. extreme attracties zoals een Bungeejump en mobiele tokkelbaan maar ook speciale attracties zoals trampolines, rodeostier, zweefmolen, vrije val attractie en nog veel meer. Ben je op zoek naar het huren van een podium, tenten, vlaggenmasten of Dinner in the Sky? YP-Events is attractie dé unieke attractie verhuurder in Nederland en verhuurt speciale, extreme en top attracties in het gehele land op alle soorten evenementen.Onze jarenlange ervaring op het gebied van attractieverhuur is de basis van het juiste advies om attracties voor uw evenement te huren. Wij garanderen met onze attractie verhuur de beste kwaliteit en beleving. Uiteindelijk draait alles om maar één ding: de meest gave en spectaculaire attracties van Nederland, en die huurt u bij Attractieverhuur YP-Events uit Boskoop.

Details openingstijden

Attracties nodig op zondag?Uiteraard geen enkel probleem! Ons kantoor is gesloten op zondag maar natuurlijk zijn we je graag van dienst.Je huurt bij Attractieverhuur YP-Events 7 dagen per week de meest unieke (opblaas)attracties van Nederland!

Bezorginformatie

Laat je de materialen door ons bezorgen? In dit geval ontzorgen we je volledig! We verzorgen de gehele opbouw en afbouw zodat jij volledig kunt genieten van je evenement en onze attractie(s).De transportkosten voor uw levering worden duidelijk en transparant op de offerte vermeld. Heeft u hier vragen over? Mail of bel ons gerust...we helpen u graag verder.