Huurideeën voor jouw babyshower

Een echte Amerikaanse babyshower geven

Wat Amerika ons gebracht heeft naast hamburgerketens en Hollywood? Babyshowers! Steeds vaker wordt dit gezellige festijn gevierd. Een babyshower is niet vergelijkbaar met een kraamfeest of kraamvisite: de babyshower wordt traditioneel gegeven vóórdat de toekomstige moeder zal gaan bevallen. Dit is, omdat de vrouwen dan tips en trucs kunnen meegeven aan de zwangere vrouw. Vandaar zijn er ook alleen vrouwen toegestaan op een babyshower en wordt het feest meestal een of twee maanden voor de bevallingsdatum gegeven. Natuurlijk hoeft het allemaal niet zo strikt, wil je het vieze luierspel per se met je man spelen, dan mag dat natuurlijk gewoon, lachen juist!

Wat voor leuke huurideeën zijn er voor een babyshower

Het leuke aan het geven van een babyshower is, dat je met vriendinnen een themafeest kunt geven. Weet je al of het een jongen of een meisje wordt? Dan kun je kiezen om bijvoorbeeld de aankleding helemaal blauw of helemaal roze te laten zijn. Bij Huren.nl vind je verschillende verhuurbedrijven van bijvoorbeeld ballonnen: zo kun je kiezen voor lekkere grote of gekke ballonnen, of huur ballonnen in een aantal verschillende kleuren: bijvoorbeeld zowel roze als blauw of een neutrale kleur zoals groen of geel als je het geslacht van de baby nog niet weet of als je het niet wilt verklappen. Wil je wat meer uitpakken, dan kun je ook een mooie ballonnenboog of twee ballonnenpilaren huren. Ook een opblaasboog of andere eyecatchers kun je natuurlijk huren bij verschillende verhuurders. Enneh, waarom wachten totdat de baby er is? Je kunt nu al een grote opblaasbare baby huren en die in de tuin zetten! Ook leuk om je vriendin die haar babyshower gaat geven met zoiets te verrassen. Ze staat ’s ochtends op, heeft de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen voor de babyshower, doet de gordijnen open, en ziet een enorme ooievaar in de tuin staan. Die heb jij natuurlijk gehuurd bij een verhuurder via Huren.nl!

Wat kun je huren voor een chique babyshower?

Wil je een echt sjiek themafeest geven zoals de Amerikaanse vrouwen van rijke komaf dat doen? Als je een mooie cocktailjurk huurt (eentje met stretch), en aan je vriendinnen vraagt of ze dat ook willen doen, dan kunnen jullie een echte chique babyshower houden. Het leuke is dat je dan wel te gekke spelletjes kunt doen. De klassieke ‘vieze luier’ blijft leuk: gebruik pindakaas, ontbijtkoek of chocoladepasta om in de luier te doen, en je vriendinnen zullen huiveren. Ook leuk om te doen: babyshower-hints! Is het mooi weer? Dan kun je je babyshower buiten in de tuin geven. Je kunt bijvoorbeeld een paar zitzakken huren, deze gezellig in de tuin draperen en daarop kunnen jullie kletsen, hilarische herinneringen ophalen en degene die zwanger is voorbereiden op het moederschap. Gaat het misschien regenen of schijnt de zon erg fel? Huur een partytent! Komen er veel vriendinnen? Dan kan het zijn dat je niet genoeg van dezelfde glazen hebt. Dat is helemaal niet erg gelukkig, want je kunt makkelijk een paar extra borden, glazen en bestek huren via Huren.nl. Op deze borden kunnen jullie dan lekkere cupcakes uitstallen, want ehm, de dag ná de babyshower is pas balansdag!