Meidenavond, wat kan ik huren

Gezellig met meiden onder elkaar! Huren.nl geeft tips

Hebben jij en je vriendinnen besloten om alle BBC-verfilmingen van Jane Austens romans te kijken? Dat noemt Huren.nl nou echt een meidenavond. Of je nou zonder reden een meidenavond wil houden, of vanwege een reünie, jubileum of (pre)vrijgezellenavond of verjaardag, Huren.nl omarmt dit idee met beide digitale armen! Immers, een meidenavond is leuk, gezellig, je kunt heerlijk roddelen, eten, wijn drinken, films kijken, spelletjes spelen en cocktails drinken. Wil je dit alles met een laag budget realiseren? Dan geeft Huren.nl graag handige huurtips!

Wat te huren voor een geslaagde meidenavond

Vrouwen zijn er niet trots op dat ze roddelen. Natuurlijk niet. Maar het is wel leuk. Toch? Sterker nog, er moet eigenlijk periodiek wat tijd voor vrijgemaakt worden. En waar kan dit beter dan op een goede meidenavond? Onder het genot van heerlijke cocktails, bijvoorbeeld. Je kunt op Huren.nl verhuurders vinden van cocktailbars, superleuk als je een meidenavond bij een van jullie in de tuin wil houden: huur een partytent, een cocktailbar, wat statafels, en kletsen maar! Zorg trouwens wel dat je genoeg glazen hebt. Van vooral wijnglazen heeft niet iedereen altijd genoeg in huis staan, en het is toch leuk om uit dezelfde soort glazen te drinken. Je kunt voor de zekerheid wat extra glazen huren! Gaat de meidenavond tot de late uurtjes door, en koelt het al flink af buiten, of wil je graag voor de rokende vrouwen een warmtebronnetje hebben op het balkon? Huur dan een of twee terrasverwarmingen! Je kunt kiezen tussen terrasverwarming op gas of op elektriciteit.

Meiden vs. mannen: lees hier leuke huurideeën

Hebben de mannen een mannenavond vanwege het voetbal of houden ze een gameavond? Dat kunnen jullie beter meiden! Huur met zijn allen een groot Lcd-scherm of Ledtelevisiescherm, zorg voor een goede DVD-speler of Blu-Rayspeler, en houd een marathon van films met alleen maar Johnny Depp erin! Een gameavond? Dat kunnen jullie ook: met een Wii kun je hartstikke leuke actieve spellen spelen, doe een potje tennis met je vriendinnen, daag je schoonmoeder uit voor een dansspel, of versla je nichtje met een racespel op een Playstation 3 of Xbox 360 die je gehuurd hebt! Gaan jullie ook samen eten? Huur dan een elektrische barbecue! Geen gedoe met kolen en stinkende kleding. Maak heerlijke vispakketjes in aluminiumfolie voor op de barbecue, vraag je vriendinnen om wat lekkere salades te maken, en geniet van de beste meidenavond ooit!