Housewarming huren

Verhuisd? Dat vraagt om een feestje!

Jij bent verhuisd! Allereerst, van harte gefeliciteerd. Ben je op kamers gaan wonen, samen gaan wonen, kleiner, of juist groter gaan wonen of ingetrokken in een boomhut? Hoe het ook zit, een verhuizing afronden is altijd een feestje waard. Het is ook zo’n mooie term, een housewarming. Je nieuwe plekje eigen maken, verwarmen: dat moet gevierd! Ben je al helemaal klaar met het inrichten van je nieuwe stek? Huren.nl geeft je graag tips voor het geven van een onvergetelijke housewarming.

Huren.nl geeft tips en ideeën voor een onvergetelijke housewarming

Als je nog grofvuil hebt verzameld van het verbouwen en verhuizen, kan het handig zijn om nog even snel een aanhangwagen te huren voordat je gasten die avond komen, zodat je al het puin uit het zicht hebt ontlokt. Breng het afval naar een afvalverwerkingsplaats bij jou in de buurt. Als je een afvalcontainer gehuurd had om jouw sloop- en bouwafval in te dumpen, kun je een telefoontje geven aan het verhuurbedrijf, zodat ze de container kunnen ophalen. Nu al het vuil aan de kant is, kun je een laatste bezem door je nieuwe stekkie halen en is je huis klaar voor bezoek. Nou is het voor te stellen dat je liever niet gelijk je nieuwe meubels en versgeschilderde muren blootstelt aan je feestende vrienden. Je kunt ervoor kiezen om een afscheidingssysteem te huren welke je voor de muren kunt plaatsen. Zo ziet de kamer er extra sfeervol uit, en hoef je niet bang te zijn voor vegen en deukjes in je pas gestucte muur.

Wat kun je huren om jouw housewarming te laten slagen?

Heb je een tuin of groot terras in je nieuwe woning? Dan moet daar natuurlijk ook gebruik van gemaakt worden op de housewarming. Huur een partytent en eventueel een terrasverwarming voor als het al wat kouder is, zodat de mensen toch gezellig op het balkon of in de tuin kunnen staan en eventueel een sigaretje roken. Je kunt ook sfeerverlichting huren, bijvoorbeeld in de vorm van ledlampen aan een slang. Hiermee kun je zowel buiten als binnen de ruimtes leuk aankleden. Over verlichting gesproken, heb je er ook weleens aan gedacht om een paar discolampen te huren? Huur een beamer en een projectiescherm waarop je foto’s kunt laten zien van de verbouwing, zodat je vrienden bedankt worden dat ze geholpen hebben, of dat ze blij kunnen zijn dat ze daar niet bij hoefden te zijn. Laat je gasten lekker hangen aan statafels of chillen op stoelen die je gehuurd hebt, en laat ze drankjes halen bij de biertap of de cocktailbar die je hebt uitgekozen bij een verhuurbedrijf, en jouw housewarming zal een geslaagd feest zijn!