Wat is er te huur voor een mannenavond?

Vanavond is het mannen onder elkaar! Huren.nl weet wel raad

Mannen opgelet! Laten we het voor eens en voor altijd eens zijn: af en toe een mannenavond met goede whisky, praten over knappe vrouwen, een toevallige sigaar, een kaartspel, goede muziek en als het even kan een goed computerspel met een spiksplinternieuwe console op een supergroot plasmascherm. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Vier het een man te zijn samen met je vrienden, mannelijke collega’s, neven en ooms, en organiseer een mannenavond. Ter gelegenheid van wat vier jij een mannenavond? is het EK of WK? Zijn de dames met zijn allen op beauty-retraite? Gaat één van jullie trouwen? Huren.nl geeft tips voor een geslaagde mannenavond.

Voetbalavond? Huren.nl geeft huurtips voor de ideale mannenavond

Vier jij jullie mannenavond bij een van jullie thuis? Bijvoorbeeld omdat er een belangrijke voetbalwedstrijd gepland staat, verras je vrienden dan en huur een groot plasmascherm waarop jullie de voetbalwedstrijd kunnen kijken. Je kunt er ook voor kiezen om een beamer te huren en een groot projectiescherm. Zorg voor de juiste kabels en vertoon de wedstrijd van het jaar met de beamer. Erg belangrijk en onmisbaar bij een mannenavond is juichvoer (als er een doelpunt gevallen is) of troostvoer (als de tegenstander voor staat). Essentieel hiervoor is een frituur. Op Huren.nl vind je het verhuurbedrijf van frituurmachines bij jou in de buurt. Als jullie een filmavond houden, kun je er trouwens ook voor kiezen om een 3D-beamer te huren (zorg voor genoeg 3D-brillen!), om de engste thrillers in 3D te kunnen zien. Maak van jouw huiskamer een echte bioscoop door een geluidsinstallatie te huren inclusief versterker: verschillende speakers, verspreid door de kamer voor een optimaal geluid, het lijkt nu pas echt alsof jij en je mannelijke vrienden meespelen in de film.

Mannelijk eten, mannelijke spellen, het lijkt wel een mannenavond

Wil je jouw mannenavond actiever doorbrengen dan alleen maar voor de televisie of het beamerscherm te zitten? Kies dan voor het huren van een pokertafel. Volgens Amerikaanse komedieseries is dit per slot van rekening dé invulling van een mannenavond: poker, whisky en sigaren! Liever een computerspel spelen in plaats van poker? Dan kun je kiezen om een console (Wii, Playstation 3 of Xbox 360) te huren en actieve computerspellen te spelen met Kinekt bijvoorbeeld. Ook hierbij kun je een groot beamerscherm of televisiescherm huren voor een ideaal beeld. Zin om competitief bezig te zijn? Wist je dat je een racesimulator gewoon kunt huren? En als je al vaak genoeg racet op de snelweg, dan huur je toch een vliegsimulator, of zelfs een elektronische schiettent? Als jullie ook samen eten, wat is er dan mannelijker dan barbecueën op een massieve barbecue? Huur er eentje via Huren.nl! Oké, er is misschien één ding nog mannelijker, en dat is een varkensspit! Gewoon te huur bij een van de verhuurders die je hier vind op Huren.nl!