Vind jouw beste huurdeal

Gaaf! verhuur

Contact

  • Swaneblakestraat 10
  • 3044 EM Rotterdam
  • 0103032991

Beoordeling

9,1
212 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 21:00
  • Dinsdag 08:30 - 21:00
  • Woensdag 08:30 - 21:00
  • Donderdag 08:30 - 21:00
  • Vrijdag 08:30 - 21:00
  • Zaterdag 08:30 - 19:00
  • Zondag 12:00 - 19:00

Beoordelingen van Gaaf! verhuur

2,0

Helaas, heb ik geen goede ervaring overgehouden aan dit bedrijf. Ten eerste werd er op de dag van ophalen aangekondigd, dat de tent die ik gehuurd had niet retour was gekomen en of het een dag later opgehaald kon worden, in de hoop dat de tent die middag nog retour zou komen. 's Avonds werd ik opnieuw gebeld met de mededeling dat de tent nog steeds niet retour was en dat ik alleen een keuze had uit een andere formaat tent (welke niet ideaal zou passen). Kortom, van hun probleem, werd mijn probleem gemaakt. Echter, kon ik hier niet meer verder op reageren, gezien ze al gesloten waren. Op de ophaaldag, bleek inderdaad dat er verder geen tent beschikbaar was. Alleen een tent die niet pastte, en hier kon ik het mee doen. Verder had ik ook heaters gehuurd. Ook deze bleken niet aanwezig te zijn. Verder zaten de tent doeken niet in de daarbij behorende tassen. Ze lagen opgefrommeld opgestapeld. ''Neem zo maar mee, kreeg ze niet in de tas''. Eenmaal thuis, was de staat van alle spullen ook niet om iets goeds over te schrijven. Tentdoeken zaten onder de schimmel. In plastic ramen zaten gaatjes. De heaters waren te vies om naar te kijken, hier heb ik zelf maar een doekje overheen gehaald. Lichtsnoer deed een lampje het niet. Kortom, eens maar nooit meer.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 01-10-2021

Reactie van Gaaf! verhuur

Beste Lisa, Jammer dat u hier een slechte ervaring aan hebt overgehouden. Wij doen altijd ons uiterste best om de klant zo goed mogelijk te helpen en zelf zo mogelijk een stapje extra te doen. Zo hebben wij een grotere tent en duurdere heaters (incl gratis 2 gasflessen) geleverd. De tentzeilen wilde u zelf uit de tassen hebben ter controleren. De lampjes zijn in uw bijzijn getest bij uitgifte. Hadden wij deze klachten bij uitgifte of inname vernomen dan waren we er ongetwijfeld samen uitgekomen.

9,0

Super service. Op het laatste ogenblik slechte weerberichten, maar ik kon diezelfde dag nog reserveren en zelfs op zaterdagochtend ophalen. Optijd voor het tuinfeest. Makkelijk op te zetten en heel aardig personeel. Bravo.

Product gehuurd: Reuze damspel

Gehuurd op: 22-08-2021

8,0

Super groot overdekt springkussen. Leuke kleuren. Verjaardag moest verplaatst worden, werd goed geholpen en snel gereageerd met oplossing. Ook bierbanken gehuurd, die waren een beetje vies. Misschien dat daar nog beter naar gekeken kan worden. Top verhuur bedrijf!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 23-08-2021

10

Top springkussen! We hadden een splinternieuw springkussen, zag er geweldig uit. Mijn jarige kleuter en zijn vriendjes hadden een geweldige tijd :)

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 10-07-2021

9,0

Wat een gaaf feest hebben wij gehad met de gehuurde Stormbaan Jungle .Jong en oud hebben meegedaan .Zelf opgezet was goed te doen.Dit doen we nog een keer.

Product gehuurd: Hindernisbaan

Gehuurd op: 03-07-2021

10

Goed geholpen door Gaafverhuur. Tent en springkussen waren top en alles werd netjes opgebouwd en ook weer afgebouwd! Ik raad Gaaf verhuur zeer zeker aan en is hoor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 04-07-2021

10

Wij hebben Stormbaan Mega gehuurd. Met op- en afbouw. Alles ging goed en snel, zowel opbouw als afbouw Super. De volgende keer gewoon weer Gaaf! verhuur.

Product gehuurd: Hindernisbaan

Gehuurd op: 11-05-2021

10

Wij hebben Stormbaan Mega gehuurd. Met op- en afbouw. Alles ging goed en snel, zowel opbouw en aansluiting als afbouw. De volgende keer gewoon weer Gaaf! verhuur.

Product gehuurd: Hindernisbaan

Gehuurd op: 10-05-2021

10

Springkussen deed aan volwachtingen, heel goede service en zeer vriendelijke en meedenkende mensen. Wij komen hier zeker terug!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 27-04-2021

10

Super vriendelijk, werd snel gebeld om af te spreken over het halen en terugbrengen . En ook nog eens de beste prijs in onze regio . Dus super tevreden .

Product gehuurd: Statafel

Gehuurd op: 26-09-2020

10

Na afzegging andere leverancier alles bij Gaaf! verhuur geregeld binnen 1 dag. Geweldige service, vriendelijk personeel en prima attracties. We gaan hier zeker vaker huren.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 09-09-2020

10

Goede service en communicatie, prettige verhuurders en de lasergame pistolen waren van goede kwaliteit. Een aanrader!

Product gehuurd: Lasergame

Gehuurd op: 01-07-2020

10

Vrijdag aanvraag gedaan gelijk terug gebeld dat het heel druk was maar dat ze hun best gingen doen.. even later kon ik het ophalen !! Zeer vriendelijke personeel helpen je ook gewoon uitstekend van begin tot eind. Bedankt nogmaals !!!

Product gehuurd: Partytent

9,0

Toffe gasten, vriendelijke service, netjes geprijsd en een prima kwaliteit springkussen waar de kindjes nog steeds over napraten. Ik kom hier zeker terug.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 27-06-2020

9,0

Goede service, prima tent en op tijd neergezet en afgebroken.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 11-05-2020

Schrijf een beoordeling

Informatie over Gaaf! verhuur

Gaaf! Verhuur heeft meerdere filialen verspreid (15+) over heel Nederland. Vaste klanten huren met klantenkorting en voor scholen en verenigingen hebben wij speciale maatschappelijke partnertarieven. Naast afhalen behoren ook bezorgen, op- en afbouw en eventueel begeleiding allen tot de mogelijkheden! Zowel particuliere als zakelijke klanten, verenigingen en overheden kunnen bij ons huren.

Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag 9:00 tot 17:30uur en Zaterdag 9:00 tot 12:00uur op afspraak open. Telefonisch bereikbaar 7 dagen per week van 8.00 tot 18.00uur. Voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Bezorgkosten

59,95 excl btw binnen een straal van 30km van het filiaal. extra km's worden apart doorberekend via onze website.

Bezorginformatie

in de week voorafgaand aan de huur nemen wij telefonisch contact op voor een specifieke bezorgafspraak.