Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Gaaf! verhuur

Contact

 • Swaneblakestraat 10
 • 3044 EM Rotterdam
 • 0103032991
 • Website

Beoordeling

9,2
180 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

 • Maandag 08:30 - 21:00
 • Dinsdag 08:30 - 21:00
 • Woensdag 08:30 - 21:00
 • Donderdag 08:30 - 21:00
 • Vrijdag 08:30 - 21:00
 • Zaterdag 08:30 - 19:00
 • Zondag 12:00 - 19:00
#} #}

Beoordelingen van Gaaf! verhuur

9,0

Rosanne Bennik uit Piraeuserf 3

Alles was eigenlijk uitstekend er was netjes een ophaal en aflevertijd afgesproken waar goed aan gehouden werd. Je werd dan ook van te voren nog gebeld. De spullen hadden een goeie kwaliteit alles was heel en schoon alleen nog een tip crontroleer wel alles want bij mij was de tas waar de palen in zaten al stuk en waren de elastiekjes niet compleet.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 15-11-2019

10

jacqueline visser uit Ridderkerk

Prijzen zijn goed je wordt goed geholpen Springkussen was goed

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 16-11-2019

9,0

Shirley uit Rotterdam

Goede en vriendelijke service. Bezorgservice top, breng en ophaaltijd precies volgens afspraak. Het gehuurde materiaal (partytent)was compleet en duidelijke instructies om tent te plaatsen!

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 09-11-2019

10

Marysol van 't Hoog- Stichting Het Buitenhof uit Gouda

Superfijne organisatie, hier kun je goed terecht! Voor ons jaarlijkse Clubfeest voor mensen met een verstandelijke beperking hebben wij de popcornmachine gehuurd. Een superleuk kar om te zien, heel feestelijk! Vanaf het moment dat de bestelling geplaatst was (online heel eenvoudig te regelen!) verliep alles op rolletjes. Een zeer betrouwbare organisatie met lieve en geduldige medewerkers die je graag te woord staan en goed helpen! In ons geval gingen wij de kar ophalen op hun hoofdkantoor. Eenvoudig aan te rijden, voor de deur parkeren en inladen maar! Er zit instructie bij hetgeen je huurt, hier kun je mee uit de voeten. In elkaar zetten doe je in een handomdraai en spreekt voor zich. De popcorn is heel smakelijk en de porties ontpoppen zich supersnel. Verder staat iemand van de technische dienst standby -met een mobiel nummer- mocht je er niet uitkomen, maar dat was niet nodig. We hebben 250 lieve mensen met een verstandelijke beperking voorzien van een heerlijk zakje popcorn! Ik raad iedereen aan om bij GaafVerhuur! je materiaal te huren om je feestje compleet te maken! Wij kijken met veel plezier terug op onze samenwerking en komen hier zeker terug!

Product gehuurd: Popcornkar

Gehuurd op: 08-11-2019

10

Fred uit Rotterdam

Plezierig contact, komen afspraken na, bellen voorafgaand aan de levering. Volgend jaar weer. ;o)

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 02-11-2019

10

KS Man uit BARENDRECHT

Altijd goede service en goede producten. Ik huur hier elk jaar een tent en het is altijd goed geregeld. Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader.

Product gehuurd: Partytent

9,0

Marieke uit Rotterdam

4000 ballen (zonder bak) gehuurd. Prima ballen, prima service en zeer gelukkige kinderen ;)

Product gehuurd: Ballenbak

9,0

Van der Poel uit Krimpen aan de Lek

Goed bereikbaar; Goedkopere prijzen dan bij andere verhuurders; Vriendelijke medewerkers; Breed assortiment; Kortom; zeer tevreden en ik raad deze verhuurder graag bij anderen aan!

Product gehuurd: Springkussen overdekt

9,0

Vogelenzang uit Poortugaal

Goede service, makkelijk te bestellen

Product gehuurd: Springkussen overdekt

9,0

Wicher uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Het boeken van spullen is eenvoudig - er wordt op een zeer vriendelijke en klantgerichte wijze persoonlijk contact gemaakt voor de afspraken over het ophalen en terugbrengen. Een deel van de gehuurde spullen was niet aanwezig op moment van afhalen - daar werd ze correct mee omgegaan - de spullen werden nabezorgd. Als vorige keer opnieuw zeer goede ervaring met Gaaf verhuur.

Product gehuurd: Partytent

10

Anja Meijboom uit Pernis Rotterdam

We hebben een aantal dingen gehuurd voor ons lucht(ig) festijn in pernis.www.commissiehpernis.nl. Ten eerste vonden wij het persoonlijk contact vanaf het begin af aan, langs komen op de locatie, en de afhandeling via de telefoon echt heel prettig. Een paar dagen voor de dag zelf werden we opgebeld door Tygo om alles nog even door te nemen en de tijden af te spreken dat er opgebouwd zou gaan worden. Wat treft onze verbazing er kwamen op 23 augustus een aantal zeer leuke mensen die niet enkel keihard hebben gewerkt maar die ook fantastisch zijn ze pasten perfect in ons concept/team. De medewerkers van GAAF zijn echt GOUD! Mocht je twijfelen om wel of geen personeel te nemen ...WEL erbij nemen! Wat maken deze mensen er een feestje van met de bezoekers. 24 aug ook een dag luchtig gedraaid met andere vrijwilligers wij hadden liever de crew van 23 aug gehouden hadden we gezegd maar ook deze mensen van 24 aug...super goed ! Na afloop van het evenement kwamen er mensen van andere locaties ( en een persoon die ook vrijdag 23 aug bij ons was geweest) met man en macht hebben ze het terrein weer netjes achter gelaten en het was een van de heetste dagen van het jaar ! Alles werd weer netjes ingeladen en wij hopen zeer zeker nog vaak met GAAF samen te mogen werken. Ik kan namens mijn hele team praten , wij willen GAAF zeer zeker aanraden!

Product gehuurd: Klimtoren

9,0

Speeltuin Zalmplaat uit Hoogvliet

wij hebben 4 woensdagen verschillende glijbanen en stormbanen gehuurd met begeleiding. Gaafverhuur belde ons van te voren en dacht mee om een aangepast alternatief bij het weer te bieden. Toppie. Begeleiding was naar verwachting goed tot zeer goed. Veiligheidsaspecten werden goed nageleefd.

Product gehuurd: Opblaasbare glijbaan

10

Marijn - MaartenMemorial uit Rotterdam

Daags voor het evenement in de middag pas besloten 3 tenten te huren, snel geregeld, keurig op tijd met vriendelijke en fijne mensen, zowel aan de telefoon als bezorging. Top geregeld!

Product gehuurd: Partytent

9,0

Monique van Rotterdam uit Alblasserdam

Fijne service en was top geregeld. Kinderen en volwassenen hebben er erg veel plezier van gehad.

Product gehuurd: Springkussen open

8,0

Shana uit ROTTERDAM

Goede service. Vooral omdat wij op op korte termijn onze bestelling hebben aangepast en dat werd goed opgepakt. Wel had ik het praktischer gevonden als ik op de website zelf al kan zien of de softijsmachine beschikbaar is of niet. Gezien het erg populair is rond deze tijd en gauw uitverhuurd is.

Product gehuurd: Springkussen open

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Gaaf! verhuur

Gaaf! Verhuur heeft meerdere filialen verspreid (25+) over heel Nederland. Vaste klanten huren met klantenkorting en voor scholen en verenigingen hebben wij speciale maatschappelijke partnertarieven. Bij afhalen 3 dagen voor de prijs van 1 huurdag en ook bezorgen, op- en afbouw en eventueel begeleiding behoren allen tot de mogelijkheden! Zowel particuliere als zakelijke klanten, verenigingen en overheden kunnen bij ons huren.

Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 21.0uur, Zaterdag 8:30 tot 19:00uur en Zondag van 12 tot 19.00uur. Telefonisch bereikbaar 7 dagen per week van 8.00 tot 21.00uur. Voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Bezorgkosten

49,95 excl btw binnen een straal van 20km van het filiaal. extra km's worden apart doorberekend via onze website.

Bezorginformatie

in de week voorafgaand aan de huur nemen wij telefonisch contact op voor een specifieke bezorgafspraak.