Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Gaaf! verhuur

Contact

  • Swaneblakestraat 10
  • 3044 EM Rotterdam
  • 0103032991

Beoordeling

9,1
203 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 21:00
  • Dinsdag 08:30 - 21:00
  • Woensdag 08:30 - 21:00
  • Donderdag 08:30 - 21:00
  • Vrijdag 08:30 - 21:00
  • Zaterdag 08:30 - 19:00
  • Zondag 12:00 - 19:00
#} #}

Beoordelingen van Gaaf! verhuur

10

Super vriendelijk, werd snel gebeld om af te spreken over het halen en terugbrengen . En ook nog eens de beste prijs in onze regio . Dus super tevreden .

Product gehuurd: Statafel

Gehuurd op: 26-09-2020

10

Na afzegging andere leverancier alles bij Gaaf! verhuur geregeld binnen 1 dag. Geweldige service, vriendelijk personeel en prima attracties. We gaan hier zeker vaker huren.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 09-09-2020

10

Goede service en communicatie, prettige verhuurders en de lasergame pistolen waren van goede kwaliteit. Een aanrader!

Product gehuurd: Lasergame

Gehuurd op: 01-07-2020

10

Vrijdag aanvraag gedaan gelijk terug gebeld dat het heel druk was maar dat ze hun best gingen doen.. even later kon ik het ophalen !! Zeer vriendelijke personeel helpen je ook gewoon uitstekend van begin tot eind. Bedankt nogmaals !!!

Product gehuurd: Partytent

9,0

Toffe gasten, vriendelijke service, netjes geprijsd en een prima kwaliteit springkussen waar de kindjes nog steeds over napraten. Ik kom hier zeker terug.

Product gehuurd: Springkussen overdekt

Gehuurd op: 27-06-2020

9,0

Goede service, prima tent en op tijd neergezet en afgebroken.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 11-05-2020

10

We hadden snel een tent nodig, zo bij Gaaf verhiir uitgekomen. In eerste instantie had ik een verkeerde bestelling geplaatst en daarna nog een wijziging doorgevoerd. Alles werd heel snel opgepakt door de medewerkers. Super vriendelijk personeel en leggen je alles uit daar waar het nodig is. Kortom, top service van de mannen van Gaaf verhuur! Als ik weer een feestje heb en iets moet huren, ga ik niet verder zoeken. Bedankt Gaaf verhuur!

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 06-06-2020

8,0

Een partytent 4 x 3 gehuurd met een gaskanon, verlichting en 12 stoelen voor het houden van een tuinfeest in de winter. De kwaliteit van de tent was goed en sterk, gaskanon werkte goed en verwarmde de tent uitstekend. Tent was gemakkelijk op te zetten door de goede meegeleverde gebruiksinstructie. Omdat het die dag erg waaide zijn zelfs stormbanden meegeleverd. Heel goed van Gaaf. Het tuinfeest was geslaagd, alom een heel goed adres om een tent en toebehoren te huren.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 22-02-2020

1,0

Partytent 4x4 met heater hete luchtkanon op gas gehuurd. Volgens de website zou deze verwarming het beste zijn om partytenten op iedere gewenste temperatuur te krijgen. Maar het is een heel klein zwak apparaatje dat echt geen warmte afgeeft. Zeker met het winderige weer deze maand. Waardeloos apparaat dus! Die 25,- euro huur voor de heater is echt weggegooid geld! We hebben zelf op laatste moment elders een veel krachtigere, grotere heater moeten huren om ons feest niet te laten verzieken door kou en onze gasten toch een comfortabel verblijf te kunnen geven! Gaaf verhuur geeft toe dat de teksten over de heater en de capaciteiten niet kloppen en dat deze heater maar een enkele graad kan verwarmen, maar Gaaf Verhuur wil niet het huurbedrag vergoeden voor hun fout. Als compensatie biedt Gaaf Verhuur slechts 10% korting op een volgende huur....maar ja ...Ik ga niet meer huren bij Gaaf Verhuur omdat ik niet kan vertrouwen op hun apparatuur en hun beloftes in de teksten....Dus deze compensatie is een wassen neus...

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 21-02-2020

1,0

Op de dag v bezorging aangegeven dat de tent niet deugd. Ook de volgende geen verschil in resultaat vd tent. De klittenbandje raakte los. De tentdoeken waren vies en het dak had een gat. De wind vloog van onder de zijwanden gewoon de tent in. De tent heb ik in de garage opgeborgen totdat het werd opgehaald. De bierbanken sets en de heather ook niet kunnen gebruiken. Service v d verhuurder was 0,0 ondanks mijn diverse tel. Verhuurder komt met een voorstel van 25% korting wanneer ik de volgende keer weer huur. Los eerst dit probleem op en anders neem ik vervolg stappen.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 18-01-2020

Reactie van Gaaf! verhuur

Beste Nathaly, Diverse collega's hebben veel tijd en energie gestoken om u zo goed als mogelijk te woord te staan en de verschillende opties toe te lichten. Dit doen wij uiteraard graag gezien wij service erg belangrijk vinden. Zoals ook reeds per telefoon en e-mail aan u uitgelegd had u een andere verwachting bij de tent als hetgeen wij via onze website aan u aangeboden hebben. Wij hebben u dan ook de dag van te voren nog aangeboden de tent alsnog te komen omruilen voor een ander type of anders de niet naar wens zijnde materialen op te komen halen. Dit was voor u geen optie. Desondanks betreuren wij het dat wij niet aan uw verwachting hebben kunnen voldoen daar wij altijd het streven hebben iedereen zo goed mogelijk te helpen. Helaas ligt het niet binnen ons vermogen een ferrari te leveren als u een fiat besteld. Of in dit geval een pvc evenemententent te leveren waar u een polyester easy-up tent besteld.

9,0

Goede service, goed materiaal.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 18-01-2020

8,0

Was erg prettig om hier te huren tegen deze prijs! Bedankt en zeker tot de volgende keer

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 11-01-2020

5,0

Voor oudjaars dag een party tent gehuurd easy up 3x4,5.....zat compleet onder de modder dus mochten m eerst schoonmaken thuis voor we visite kregen Warmte lamp 1500w geeft totaal geen warmte af (mits je er recht onder sta) we hadden er nog 1 gehuurd bij een ander bedrijf deze was 10 x warmer ook een 1500w lamp 10 meter prikkabel zaten denk ik 10 lampjes aan .ook weer 1 bij moeten huren bij t zelfde bedrijf als de warmte lamp hier had je op 10 meter prikkabel 25 lampjes ......conclusies voor ons is dat ze dr niks mee doen als je wat zeg dus de laatste x geweest

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 30-12-2019

Reactie van Gaaf! verhuur

Hallo Patrick, wat jammer dat je dit zo ervaren hebt. We zijn alle dagen gewoon geopend en bereikbaar geweest en hadden dit graag ter plaatse voor je opgelost. Uiteraard is het wel een feit dat je zelf kan kiezen tussen producten. Bijvoorbeeld hoeveel lampjes er op een snoer zitten. Ook bij het inleveren heb je dit niet gemeld aan ons begrijp ik, jammer want dan hadden we gelijk met je mee kunnen kijken en een passende oplossing kunnen bieden, ondanks dat we liever de 31ste dit voor je hadden opgelost. Zou je ons alsnog een mail willen sturen met je bevindingen? dan kunnen we dit passend voor je oplossen.

9,0

Het ‘party pakket’ bestaande uit een partytent, met alle aankleding was zeer goed verzorgd. Daarnaast werden de spullen op de afgesproken tijden gebracht en opgehaald. Zeer tevreden over de Gaaf! En dus mijn aanbeveling om bij dit bedrijf je spullen te huren

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 31-12-2019

10

Overal gezocht naar een buffettafel voor kerst. Nergens kunnen vinden. Gaaf verhuur is de enige geweest die de moeite heeft genomen om na te denken over een alternatief product. Ze hebben mij netjes gebeld. Ik kon ze nog op kerstdag 25 december ook nog komen afhalen. Top service. Aardig, vrolijk en vriendelijk personeel.

Product gehuurd: Biertafel

Gehuurd op: 25-12-2019

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Gaaf! verhuur

Gaaf! Verhuur heeft meerdere filialen verspreid (25+) over heel Nederland. Vaste klanten huren met klantenkorting en voor scholen en verenigingen hebben wij speciale maatschappelijke partnertarieven. Bij afhalen 3 dagen voor de prijs van 1 huurdag en ook bezorgen, op- en afbouw en eventueel begeleiding behoren allen tot de mogelijkheden! Zowel particuliere als zakelijke klanten, verenigingen en overheden kunnen bij ons huren.

Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 21.0uur, Zaterdag 8:30 tot 19:00uur en Zondag van 12 tot 19.00uur. Telefonisch bereikbaar 7 dagen per week van 8.00 tot 21.00uur. Voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar.

Bezorgkosten

49,95 excl btw binnen een straal van 20km van het filiaal. extra km's worden apart doorberekend via onze website.

Bezorginformatie

in de week voorafgaand aan de huur nemen wij telefonisch contact op voor een specifieke bezorgafspraak.