Kantenschuurmachine huren

Onbereikbaar wordt bereikbaar: huur een kantenschuurmachine

Wist je dat er een speciale schuurmachine bestaat voor de onhandig te bereiken hoeken en gaatjes van je vloer, bijvoorbeeld onder de radiatoren van je centrale verwarming? Deze schuurmachine heet een kantenschuurmachine en kun je huren bij verschillende verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Een kantenschuurmachine huur je meestal in combinatie met een parketschuurmachine, of andere schuurmachine waarmee je de rest van de vloer kunt .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

schuren. Met de gehuurde kantenschuurmachine kun je vervolgens de moeilijk te bereiken plekken tot aan de plint schuren. Houdt er wel rekening mee dat de kantenschuurmachine aangesloten moet worden op een stroompunt. Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van kantenschuurmachines bij jou in de buurt.

Aanvullende informatie over het huren van een kantenschuurmachine

Let op: als je een schuurmachine huurt, dan heb je wel nog steeds schuurpapier nodig. Vaak wordt dit niet erbij geleverd. In de meeste gevallen kun je dit wel bij de verhuurder aanschaffen. Bij de meeste verhuurbedrijven kun je een kantenschuurmachine huren per dag, dagdeel of hele week. De doorsnede van de schuurschijf varieert in lengte, maar is nooit langer dan 18 centimeter. Vind, vergelijk en huur makkelijk en snel via Huren.nl!

Kenmerken en varianten van Kantenschuurmachine

Doorsnede schuurschijf variërend tot 18 cm

VIDEO