Sloep huren in Eernewoude

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 30,- tot € 95,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 3 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
30,-
68,-
95,-
Per weekend
60,-
137,-
190,-
Per week
210,-
478,-
665,-
Sloep huren in Eernewoude

Wil je een lekker dagje gaan varen in of nabij Eernewoude? Dan kan je bij een aantal sloep verhuurbedrijven in de buurt van Eernewoude een sloep huren. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf met een sloep te huur. Hierboven zie je een overzicht van alle aanbieders waar je een sloep kunt huren. Het is nu aan jou om de verschillende verhuurbedrijven van sloepen te vergelijken. Zo vind je de bootverhuur die het beste aansluit op jouw behoefte en wensen.

Alles over sloepverhuur

Met een sloep geniet je van de natuur, stilte en de rust. Of je huurt de sloep voor de gezellige en drukke grachtjes. Je kunt een sloep vaak voor een paar uur huren of voor een dag, een weekend of een week. Varen met een sloep is vrij eenvoudig, zelfs wanneer je nog nooit gevaren hebt. Het kan ook zijn dat je liever niet zelf vaart. Geen probleem! Huur dan een sloep inclusief schipper. Houd bij het huren van een sloep rekening met een minimale leeftijd. Er zijn een hoop sloep verhuurders die een minimumleeftijd hanteren van 18 tot 21 jaar. Daarnaast vragen de meeste verhuurders een borg. De borg hangt af van de soort sloep, het formaat en de huurperiode. Zorg dat je bij het ophalen van de sloep in bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Een vaarbewijs heb je in veel gevallen niet nodig. Er zijn veel verschillende sloepen te huur die variëren in grootte en capaciteit. Zo heb je vaak de keus uit een aluminium sloep, stalen sloep, kajuit sloep, houten sloep en een polyester sloep. Er zijn kleine sloepjes te huur geschikt voor gezinnen en er zijn grote sloepen waar je met een vriendengroep van 20 man op kan feesten. Overschrijdt nooit het maximum aantal personen, dit kan je namelijk je borgkosten. Ga je een sloep huren? Dan raden we je aan om de verhuurders goed te vergelijken. Bekijk bijvoorbeeld of de benzine bij de huurprijs is inbegrepen, of huisdieren zijn toegestaan en of je een vaarbewijs nodig hebt.