Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

M Rental

Contact

  • Edisonstraat 8F
  • 3261 LD Oud-Beijerland
  • 0654793324

Beoordeling

9,6
182 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 17:00
  • Dinsdag 08:30 - 17:00
  • Woensdag 08:30 - 17:00
  • Donderdag 08:30 - 17:00
  • Vrijdag 08:30 - 17:00
  • Zaterdag 08:30 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van M Rental

10

In verband met de corona-maatregelen moesten wij heel veel aanpassingen doen rondom onze bruiloft. Samen met Frank (eigenaar M-Rental) hebben wij een plan bedacht om de dag zo perfect mogelijk (en binnen de regels) te laten verlopen. Dit is uitzonderlijk goed gelukt. Frank, Petra en hun team hebben gezorgd voor een uitzonderlijk goed verloop van onze trouwdag. Werkelijk aan alles was gedacht en goed ook! Het kon niet beter, geweldig. Het is echt een aanrader om via M-Rental je 'event' te laten regelen!

10

Zeer flexibele partij, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen en eisen van de hurende partij en de afhandeling zeer professioneel, kundig en plezierig plaatsvindt!

Product gehuurd: Afscheidingssysteem

Gehuurd op: 20-01-2021

8,0

Flexibele verhuurder! De bellenblaasmachine werkte goed en we kregen genoeg vloeistof mee voor heel veel bellen! Ze hebben werkelijk alles staan voor een mooi feest!

Product gehuurd: Bellenblaasmachine

Gehuurd op: 12-01-2021

10

Prima goedwerkende rookmachines met eenvoudige bediening. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Product gehuurd: Rookmachine

Gehuurd op: 18-12-2021

9,0

Goed spul en fantastische service met een glimlach. Dikke aanrader!

Product gehuurd: Heater direct

10

Op hele korte termijn hadden we tafels en stoelen nodig voor een congres. Gebeld met M Rental en prima geholpen. Ik kreeg het juiste advies over de inrichting wat bij de locatie paste (dat schat je zelf toch altijd anders in). Alles was heel erg snel geregeld. Ontzettend vriendelijk en een top service. Voor herhaling!

Product gehuurd: Statafel

Gehuurd op: 26-11-2020

10

Vanwege het mooie assortiment maar vooral door de uitstekende flexibiliteit en de hoge mate van service gerichtheid heb ik besloten om vanuit Eindhoven naar Oud Beijerland te rijden om de materialen te huren. M Rental was uitstekend telefonisch te bereiken, zelfs 's avonds en in de weekenden en het halen en brengen van de materialen buiten de reguliere werktijden was geen enkel punt, waar vind je dit tegenwoordig nog? Mocht ik in de toekomst ooit weer een evenement willen organiseren, dan zal ik zeker weer bij M Rental aankloppen!

Product gehuurd: Decorwanden en doeken

Gehuurd op: 26-11-2020

10

Vanwege de coronamaatregelen hadden wij vorige week met spoed een partytent nodig voor onze bruiloft, om te gebruiken bij een drive-through. M Rental reageerde snel, bood direct hulp en de zekerheid dat dit geregeld ging worden en toonde zich flexibel toen het tijdstip waarop we de partytent nodig hadden gewijzigd werd. Uiteindelijk stond de partytent op het afgesproken tijdstip op zijn plek en is ook volgens afspraak weer afgebroken. M Rental nam zo dus een zorg uit handen en bood de oplossing die wij voor onze bruiloft zochten. Deze eerste ervaring is daarmee louter positief bevallen. Een volgende keer zal ik ze zeker weer benaderen.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 02-10-2020

10

Dank voor jullie hulp en flexibiliteit.Catering en aankleding Topwerk! Ook dank aan je zoon. Prima muziek erbij en goeie gast. Ben supertrots op het resultaat. Groet Raymond Rotterdam The Hague airport

10

Zeer professionele Club met enthousiaste mensen, doen wat ze zeggen!! Catering, aankleding en begeleiding van de opening van onze nieuwe brandweer kazerne op The Hague airport Was super dank je wel voor de goede zorgen!!

Gehuurd op: 01-09-2020

10

Fantastische service! Voor een diner met studiegenoten van onze zoon hadden we tafels en servies gehuurd. Alles werd keurig aan huis geleverd, was brandschoon en wij mochten alles weer ongewassen retour geven! Veel gemak voor een scherpe prijs, het was het zeker waard.

Product gehuurd: Servies

Gehuurd op: 07-08-2020

10

Mooi feestje mogen verzorgen bij Mundo waarbij wij het licht geluid en de catering vanzelfsprekend weer hebben laten verzorgen door Mrental. Het was weer een topavond en alles volgens de rivm richtlijnen. De hapjes en het barpersoneel waren geweldig. Wederom bedankt voor jullie inzet en sublieme service,ga zo door!!

Gehuurd op: 18-07-2020

10

Voor 18 mensen catering incl servies en bestek biervaten en natuurlijk niet te vergeten FRANKY de zanger Het eten was helemaal TOP goed en netjes bezorgt en opgediend En heerlijk van smaak een aanrader voor ieder die een feestje wil geven Doen doen doen

Product gehuurd: Statafel

Gehuurd op: 18-06-2020

10

Marvellous XL buffet besteld. Echt een aanrader! Alle gasten waren enthousiast. Het eten smaakte prima, erg gevarieerd en er was meer dan genoeg voor iedereen. Service verdient ook een pluim. Alles werd tot in de keuken gebracht met een grote glimlach, netjes neergezet en zelfs een uitleg van alles ontbrak niet.

Product gehuurd: Buffettafel

Gehuurd op: 20-06-2020

10

Super geregeld allemaal. Het was een klein (coronaproef) maar superleuk feestje! Dank jullie wel voor de goede zorgen, het meedenken en de flexibiliteit, in deze moeilijke tijden!!Ron & Gert van Den Hartog Glas uit Oud Beijerland

Gehuurd op: 19-06-2020

Schrijf een beoordeling

Informatie over M Rental

Heeft u iets te vieren? M Rental is de totaalleverancier voor alles wat u maar nodig heeft om een spetterend feest of evenement te organiseren! Van partyverhuur benodigdheden tot aan catering en zelfs entertainment, M Rental heeft alles in huis om uw feest tot in de puntjes te verzorgen.Met onze ervaring, flexibiliteit en creativiteit verzorgen wij al jarenlang met veel plezier bruiloften, feesten (van groot tot klein), openingen en ook zakelijke evenementen. Ons doel is om uw feest of evenement tot een groot succes te maken. Daarom proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen met ons totaalconcept. Een belangrijk onderdeel daarvan is de uitgebreide service van M Rental. We denken met u mee, adviseren u graag en luisteren uiteraard naar uw specifieke wensen. Alles om uiteindelijk gezamenlijk tot een compleet plan te komen!

Bezorgkosten

Uiteraard kunnen wij de gehuurde producten bij u thuis komen bezorgen en afhalen tegen een tarief van €0,65 per gereden km vanaf Oud Beijerland Centrum naar aflever adres. Het totaalbedrag voor bezorgen is de afstand x €0,65 x 4

Bezorginformatie

Hou er rekening mee dat wij bezorgen tot de voordeur. Moeten de materialen op een andere plek worden bezorgd dan de voordeur (achtertuin, 3de etage etc.) worden hier in overleg met de opdrachtgever extra kosten voor in rekening gebracht. Laad- en loslocatie dient voor alle transportmiddelen van M Rental bereikbaar, toegankelijk en berijdbaar te zijn. Hiervan dient opdrachtgever bij opdracht een opgave te verstrekken. Eventuele (gevolg)kosten (hieronder begrepen extra lostijd) als gevolg van nalaten van verstrekken van informatie, onjuiste informatie of onvoorziene omstandigheid aan zijde van opdrachtgever, worden bij opdrachtgever in rekening gebracht. Indien zaken door M Rental worden bezorgd en/of gehaald verplicht opdrachtgever zich voor passende assistentie zorg te dragen. Bij het ontbreken van deze hulp zullen meerkosten worden berekend waarbij als uitgangsbasis de gemaakte kosten aan zijde van M Rental gelden.